Grillet hakkebøf med lyngrøntsager

Nem og hurtig aftensmad med et rigtig fornuftigt næringsindhold. Jeg følger, som mange af jer sikkert ved, frk. Skrumps 10 ugers boostkur, hvor jeg har 4 boostdage, 2 basisdage og 1 fridag om ugen.

Jeg er igang med 7. uge af boostkuren og det går stadig godt. Vægten har stået stille i 2 uger, mens jeg har været på Tinderbox og deltaget i rigtig mange sociale arrangementer. Det var sjovt, men har også betydet indtag af en del vin og andre gode sager. I de uger har jeg holdt fridage fra kuren under festlighederne og boostdage på de dage, hvor jeg ikke skulle noget.

Selvom der har været vægtstagnation de sidste par uger, har jeg alligevel samlet tabt mig 6,6 kg, 9 cm omkring brystet, 10 cm omkring taljen og 6 cm omkring min bagdel. Det er jeg vældig tilfreds med.

Jeg er stadig rigtig glad for mine proteinshakes, som jeg drikker 6 ud af 7 af morgener. Indimellem har jeg også taget en shake til frokost for at spare kalorier til om aftenen.

Dette var min aftensmad på en af boostdagene. Det er ikke fransk gourmetmad, men det er hurtigt og nemt, lækkert og sundt. Dejlig aftensmad på en kold og våd sommerdag.

Hakkebøf med lyngrøntsager

Grillet hakkebøf med lyngrøntsager

Ingredienser

 • 150 g hakket oksekød 5 % fedt
 • evt lidt olivenolie til stegning
 • ca 300 g friske, snittede grøntsager (jeg brugte en blanding fra Kvickly med hvidkål, gulerødder, porrer og rød peber – men du kan selv vælge, bare undlad blandinger med majs og ærter, som har et alt for højt kulhydratindhold)
 • 1 sp olivenolie
 • barbecuekrydderier til bøffen
 • salt, friskkværnet peber
 • frisk basilikum eller anden krydderurt

Fremgangsmåde

 1. Form din hakkebøf, krydr den og grill eller steg den i ca 6 min på hver side
 2. Kom olivenolie på en pande og hæld dine fintsnittede grøntsager deri.
 3. Steg i 3-4 minutter ved høj varme
 4. Krydr med salt og peber
 5. Server hakkebøffen på en bund af varme grøntsager med et drys frisk basilikum.

Næringsindhold i hele portionen:

 • Kalorier: 416
 • Protein: 39 g
 • Kulhydrat: 18 g
 • Heraf kostfibre: 7,5 g
 • Fedt: 23 g

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s