Koldskålsshake og minus 6,4 kg på 4 ugers boostkur

// Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks //

Jeg er nu igennem de første 4 uger af min 10 ugers boostkur. Vægten siger minus 6,4 kg og mine bryst/talje/hoftemål er skrumpet med hhv 6/7/3 cm. Det føles fantastisk dejligt, at der er kommet gang i mit vægttab efter flere års stagnation – og jeg begynder at kunne mærke tøjet løsne sig rundt omkring på kroppen.

Hver uge på boostkuren indeholder 4 boostdage og her skal jeg ikke skeje meget ud, hvis jeg skal holde mig omkring de 800 kalorier. Derfor bliver især morgenmad og frokost ofte det samme, hvilket ikke generer mig spor. Det smager nemlig godt, og jeg kan godt lide, at der ikke er alt for meget at vælge imellem.

Jeg er blevet super glad for mine proteinshakes og idag har jeg fornyet mig lidt indenfor området. Der var nemlig en på Instagram, som nævnte frk. Skrumps citrusshake, så den skulle prøves. Shaken er ganske enkel med skyr og citron – men nøj, hvor den smager godt. Frisk, sommerlig og lidt i retning af koldskål. Derfor har jeg valgt at kalde den for koldskålsshake.Citrusshake, koldskålInden opskriften, får du en lille oversigt over de måltider, som jeg har spist i løbet af de sidste 2 uger.  Jeg har holdt 2 fridage fra kuren, hvor jeg har fået boost morgenmad (dvs shakes), mens jeg om aftenen har givet den gas med grillmad (sund), små desserter, en pæn mængde rosévin og et par drinks eller tre efter maden.

På boostdagene er der som sagt ikke meget slinger i valsen. Morgenmad og frokost på hver 200 kcal og aftensmad på 400 kcal. På basisdage, hvor jeg har 600 kcal mere, spiser jeg oftest det samme til morgenmad og frokost, men får lidt flere kalorier til aftensmaden. Her indlægger jeg så et par mellemmåltider eller et enkelt glas vin.

Jeg dyrker stadig ikke andet motion end 8 km gang hver eneste dag – men det løber jo også op i løbet af en uge.

Citrusshake, koldskålMorgenmad

Frokost

Jeg spiser som regel 75 – 100 g kød og 200 g salat/ grøntsager incl 1 sp dressing til min frokost

Aftensmad

Jeg spiser som regel 150 g kød og 250 g salat/ grøntsager incl ca 1 sp dressing til min aftensmad.Citrusshake, koldskål

Koldskålsshake

Ingredienser

 • 1 dl vand
 • saften fra 1/2 citron
 • 1 ts hasselnøddeolie (indeholder masser af monoumættede fedtsyrer)
 • 25 g proteinpulver med vaniljesmag
 • 100 g skyr
 • evt 4 Zero drops eller anden sødning
 • evt 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

 1. Kom vand, olie, citronsaft og proteinpulver i et blenderglas.
 2. Pisk det sammen med piskeris
 3. Tilsæt skyr og evt sødning og blend det med din stavblender
 4. Kom en håndfuld isterninger i og blend, indtil de er helt knuste.
 5. Jeg blender altid en håndfuld isterninger i min shake – så bliver den nemlig iskold og smager helt fantastisk.

Næringsindhold i 1 portion / 100 g (uden isterninger)

 • Kalorier: 217/ 78
 • Protein: 32 g/ 12 g
 • Kulhydrat: 9 g/ 3,2 g
 • Fedt: 5,2 g/ 1,9 g

Inspiration til opskriften har jeg fra FRK: SKRUMP 10 ugers boostkur

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s