Fødselsdagsmenu til den søde tand – og min søde mand

I morgen har min mand fødselsdag. Han bliver ikke yngre, nej – og han er stadig ikke vild med alt det sunde mad, som jeg laver. Derfor har han fået lov til helt selv at vælge sin fødselsdagsmenu, som formentlig bliver til stor glæde for ham selv og alle vores dejlige børn og svigerbørn. Og farmor.

Til eftermiddagskaffen får vi som altid familiens favorit lagkage (som jeg har lavet til næsten alle fødselsdage i mere end 30 år) – nemlig Sofies Hemmelighed – en marengslagkage, som er lagt sammen med flødeskum og masser af danske jordbær.

Sofies Hemmelighed Lagkage

Aftensmaden er fødselarens livret: Lasagne Bolognese til familien – og en Moussaka til mig selv (lavet på den samme kødsauce). Tilbehøret bliver en god tomatsalat med feta og Verdens Bedste Brød med hvidløgssmør.

Til dessert skal vi have 3 farvet regnbue is, som er  lavet i muffinsforme. De består af et lag Bailey is, et lag vanilje is og øverst et lag jordbærsorbet. Dertil en masse friske jordbær.

Det var menuen. Nu krydser vi bare fingre for dejligt fødselsdagsvejr.

Lasagne med bacon, svampe og søde kartofler-7Tomatsalat med feta og mozarellaJim Laheys perfekte brød aka verdens bedste brød Bailey Gelato Is

6 thoughts on “Fødselsdagsmenu til den søde tand – og min søde mand

  1. Inger Jensen siger:

    Kan man gemme bundene til næste dag? Jeg skal lave kage til 40 personer, så det vil være fint hvis jeg kunne lægge dem sammen næste dag 🇩🇰😋

    Like

  2. Lis siger:

    Tillykke med farmand i går! Super lækker menu du har lavet, og jeg kan se at du selv har fået en anden is til dessert. Din lagkage vil jeg prøve at lave til vores gæster på lørdag.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s