4 fantastiske LCHF brød

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg møder rigtig mange dygtige og dejlige mennesker i den virtuelle LCHF verden. En af dem er Fabrina, som er en fantastisk kvinde fra Faaborg. Fabrina har tabt sig rigtig mange kilo v.h.a. LCHF – og hun har en sand næse for at opstøve gode opskrifter.

Således afprøver og bringer jeg af og til nogle af “Fabrinas opskrifter”. Idag får du 4 brøderstatninger, som er meget LCHF venlige – og som alle smager skønt. Tilsammen udgør de næsten et helt festmåltid: ostebrødet som hovedret, herefter et par kiks med ost. Til sidst, men ikke mindst de lækre pandekager eller en brunsvigerpandekage til dessert (så det blev en top 4 – men jeg tænker, at det går).

Sesamkiks med 2,2 g kulhydrat/ 2 kiks

Ostebrød (ostplättar) med 2,9 g kulhydrat/ brød

Pandekager med hytteost (kesoplättar) med 2,9 g kulhydrat/ 4 pandekager

Brunsvigerpandekage med 2,2 g kulhydrat/ stk

LCHF brød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s