Æggefaste madplan

Til dig, som måske gerne vil prøve kræfter med æggefaste, har jeg lavet et forslag til en 5 dages madplan. Den giver en smule variation i måltiderne, hvilket kan være en udfordring, når du kun må spise æg, fedt og ost.Æggefaste - fettucine med gorgonzolasauce-8

Dag 1

Dag 2

Æggefaste - karry-ægge salatDag 3

Dag 4

img_6565Dag 5

Alle dage ca 1 dl æggemælk til min kaffe og te. Ca hver anden dag har jeg drukket 1 -2 Pepsi Max (og det var i sandhed MAX nydelse)Æggefaste - LCHF lovlige pandekager-4

 

 

12 thoughts on “Æggefaste madplan

 1. Bente Vind siger:

  Hej Kathe.
  Jeg skal tabe mig 5 kg og vil følge din madplan. Kan se at du anvender lidt mindre ost til et æg end andre. Er det ikke sådan at 1 æg skal følges af 30 g (max.1% kh) ost og 1 spsk fedtstof eller er det bare mig der har misforstået princippet.
  Det er nogle super lækre retter og neget indbydende fotograferet. Glæder mig.
  Vh Bente

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Bente
   Det er et godt stykke tid siden, at jeg æggefastede – og jeg må indrømme, at jeg ikke helt husker principperne længere. Jeg mener egentlig, at det er frivilligt, om man vil have ost til eller ej – og at de 30 g er max.
   Held og lykke med fasten. Selv spiser jeg efter Sense principperne nu (og jeg har tabt 7 kg siden 1/1).
   Mvh Kathe

   Like

 2. Lisette siger:

  Hej. Er det okay at bytte rundt på måltiderne hvis det ikke lige passer med hvad man kan nå at lave? Og når man virkelig har æggelede ( som jeg har nu) er det så okay kun at spise/drikke de måltider man kan holde ud?

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Lisette
   Du må gerne bytte rundt på måltiderne. Hvor mange måltider, du SKAL spise, tør jeg ikke udtale mig om. Du skal passe på, at du ikke kommer for langt ned i kalorier.
   Hvis du har meget æggelede, bør du måske tage en pause fra æggefasten.
   Mvh Kathe

   Like

 3. Mette Bloch siger:

  Må jeg spørge hvorfor du lige netop har valgt at bruge den fiskeolie fra Nordic Naturals? Jeg synes selv at det er svært at vælge fiskeolie, men har fået anbefalet Omega-3 Nordic Naturals fra naturoghelse.dk flere gange. Er dog usikker på, hvorfor det lige netop er den, som folk er glade for.
  /Mette

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Jeg har valgt den, fordi den ikke giver fiskebøvser og bliver anbefalet rundt om på nettet (bl.a. af LCHF butikken og af Jane fra Madbanditten, som jeg har stor tiltro til). Jeg er på ingen måde ekspert på området 😉
   Jeg er ganske glad for olien og den giver IKKE fiskebøvser. Den smager af citron og jeg tager den sammen med saften fra ½ citron for også at få nogle c-vitaminer.
   Bedste hilsner Kathe

   Like

 4. christinebonde siger:

  Jeg er også for nyligt begyndt at bruge denne olie fra Nordic Naturals i forbindelse med at få skabt balance i mine hormoner. Smagen er faktisk slet ikke så slem.
  Spiser du kun et tilskud på de dage hvor du ikke får fed fisk, eller har jeg misforstået det? Jeg spiser nemlig en tsk. hver eneste dag som det er foreslået på flasken.

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Jeg spiser faktisk også en tsk hver dag. Men som jeg har læst det, behøver man ikke at tage tilskud de dage, hvor man spiser fed fisk.
   Jeg synes også, at smagen er ganske ok (selvom jeg lige skyller ned med en tår koldt vand bagefter).
   Mvh Kathe

   Like

 5. vibeke siger:

  Tusind tak for din fine madplan. Jeg har længe tænkt på at skulle æggefaste men manglede at finde de forskellige opskrifter. Nu har jeg det samlet. Nu skal jeg bare finde ud af hvad familien skal spise til aften de 5 dage 😉

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Dejligt, at du kan bruge det – og jeg håber, at det kommer til at fungere for dig. Familien må komme op med nogle madønsker, så I alle kan blive mætte og tilfredse 🙂
   Mvh Kathe

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s