3 x broccolisalat

Jeg læste et sted, at broccolisalaten er danskernes absolut yndlingssalat. Det forstår jeg godt – og jeg elsker den selv. Kombinationen af sprød broccoli, sød frugt/ bær og salt bacon er helt fantastisk. Og så er broccolisalaten rigtig nem at LCHF´isere, hvis blot du udelader frugt eller bruger bær og erstatter sukker med sukrin.

Mine 3 favoritversioner af broccolisalaten er den klassiske udgave, den moderne med peanuts og granatæblekerner og den græske version med feta og oliven.

broccolisalat 2014

Jeg laver ofte  broccolisalaten, hvis jeg skal være i god tid med maden. Hvis jeg f.eks. ikke har tid til at stå og mikse en salat lige inden, gæsterne kommer. Det gode ved broccolisalaten – udover smagen – er nemlig, at den kan forberedes i rigtig god tid. Ja faktisk, kan du lave den dagen før, den skal spises.

Broccolisalat

Du kan meget nemt variere din broccolisalat. Den skal blot indeholde broccoli, bacon, rødløg, noget frugt og kerner eller nødder. Kun fantasien sætter grænser.Jeg bruger altid ægte mayonnaise i dressingen, da det giver en smuk og blank salat. Hvis du bruger creme fraiche i dressingen, bliver salaten lidt mat og mælket og ikke særlig pæn at se på.

img_2298.jpg

Velbekomme

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s