Æggewraps

Jeg er blevet stor fan af æggewraps, efter at jeg blev introducereret til dem både af en madblogger fra Youtube (Haste’s kitchen) og desuden fra selveste Christian Bitz! Det er overraskende nemt at lave dem. Jeg spiser æggewraps til morgen, frokost og endda aftensmad. Selvfølgelig ikke samme dag. Okay det er måske sket et par gange.

Som fyld kan du egentlig bare bruge den rest salat, ost, kylling, grønsag eller pålæg, som du har i køleskabet. Her har jeg smurt min wrap med friskost med urter og fyldt den med røget laks, spinat og lidt tynde skiver rødløg.

Æggewraps med spinat og røget laks-5 Æggewraps med spinat og røget laks-3

Ingredienser til 1 stor wrap (eller 2 mindre)

 • 2 æg (eller 1 æg og 2 æggehvider)
 • evt ½ sp Pofiber
 • salt og peber
 • smør eller olie til stegning (brug ikke for lidt)
 • fyld efter eget valg – lidt grønt og lidt protein

Fremgangsmåde

 1. Tænd blusset på middelvarme og sæt en pande over med lidt smør eller olie
 2. Rør de 2 æg sammen med lidt salt og peber, og hæld dem på panden, når smørret er smeltet.
 3. Vend først omeletten, når æggemassen er hel fast! Hvis du gør det for tidligt går den i stykker (tro mig, det er sket for mig utallige gange).
 4. Steg omeletten færdig på den anden side – her tilføjer du 1 skive ost, hvis du er til det.
 5. Overfør den til et skærebræt eller en tallerken ovenpå et stort stykke stanniol.
 6. Tilføj dit fyld, rul wrappen sammen og pak den i stanniol (ligesom en shawarma).
 7. Skræl det øverste af sølvpapiret af, og du er klar!  Taadaa!

Æggewraps med spinat og røget laks-2Æggewraps med spinat og røget laks-4

– Nina

3 thoughts on “Æggewraps

 1. stellabm siger:

  Det ku’ være, jeg skulle prøve. Jeg har holdt mig tilbage, fordi jeg er verdensmesteren i at forsøge at vende pandekagen for tidligt. Jeg har fået Gastromand af gemalen, og deri er opskriften på shawarma…. og det vil uden tvivl smage godt i sådan en æggewrap…

  Like

 2. Kathe siger:

  Hej Lis.
  Vi havde en super indkøbstur hos Flegggård. De unge skulle handle ind til indflyterfest og jeg skulle bare have nogle gode vine, nødder og mørk chokolade.
  Kh Kathe

  Liked by 1 person

 3. Lis siger:

  mums hvor ser de super lækre ud. Den skal jeg prøve, det er lige mig med æggeretter.
  Håber i havde en god handel syd for grænsen.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s