Spinat Smoothie med banan og citron

Jeg har altid synses, at grønne smoothies / juices lyder som en god og sund idé, da de er sprængfyldt med vitaminer, men tanken om avocado, ingefær, kål ect. i min morgenmad har aldrig rigtig tiltalt mig. Jeg prøvede en gang et shot med avocado.. det var ret ulækkert! Spinat er meget mild og smages stort set ikke!  Jeg er i hvert fald stor fan!

Spinat Smoothie i 2 varianter

Spinat Smoothie i 2 varianter

Spinat Smoothie i 2 varianterIngredienser til 1 STORT glas:

 • 1 banan
 • 1-3 store håndfulde spinat (Hvis du ikke er vant til det, start med én)
 • 150-200 g skyr
 • saften af en citron (udskift evt. citronen med en lille håndfuld mandler for en lækker treat med gode fedtstoffer)
 • lidt vand
 • isterninger
 • evt. lidt sødemiddel, jeg foretrækker Stevia

Tilføj vand og isterninger alt efter den ønskede konsistens. Det hele blendes sammen.

 

2 thoughts on “Spinat Smoothie med banan og citron

 1. Kathe siger:

  Den smager også virkelig skønt. Idag efter træning lavede Nina en til os med spinat og grønkål. den var altså god – omend grønkålen er svær at blende ud.
  Mvh Kathe

  PS Du skulle ønske dig en Bamix stavblender – den kværner det meste 🙂

  Like

 2. Maria siger:

  Uhm jeg eeeeeelsker grønne smoothies og kunne drikke de dagligt. Jeg elsker dem med spinat, broccoli, avokado, squash, appelsin og ingefær – desværre er min blender ikke effektiv nok til at give min den helt rigtige konsistens. Så jeg må ” nøjes” med at få grønne smoothies så jeg kommer forbi VitaBoost i torvehallerne 😉 uh jeg craver allerede en nu….

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s