Low carb nachos med masser af proteiner

Indlægget indeholder affiliatelinks

Det er ikke særlig længe siden, at jeg smagte Bodylabs proteinchips for første gang. Jeg har altid tænkt, at de ikke var noget for mig (måske pga navnet) – men jeg er faktisk blevet ret vild med dem. De fås i 2 varianter, nemlig bacon samt sour cream & onion. Chipsene er sprøde med en lækker og autentisk smag – og de mætter dejlig meget. De er fremstillet af 60 % sojaproteinkoncentrat og 1 pose på 30 g giver dig 120 kalorier, 5 g kulhydrat og hele 13 g protein.

Forleden, hvor jeg skulle bestille proteinpulver, chips og salted caramel topping hos Bodylab, bestilte jeg derfor også nogle poser af deres tortitos. Næringsindholdet minder om proteinchipsene og lige nu er de på tilbud til 119 kr for 12 poser. De fås med plain smag og baconsmag. Low carb nachos med kylling og ost - og masser af proteinerJeg brugte varianten med baconsmag og lavede her til aften en portion til mig selv af en pose toritos og 150 g kylling, hvilket var alt for meget. Derfor har jeg justeret opskriften ned til 100 g kylling.  Jeg var lidt gavmild med jalapenos, så det blev lidt stærkt. Forsigtighed kan tilrådes på det punkt. Manden fik en tilsvarende portion, som jeg havde lavet med almindelige toritos.

Low carb nachos med  masser af proteiner – er det muligt?

downloadJa, det er det overraskende nok. Mine nachos blev sprøde og lækre. Faktisk smagte de som helt almindelige nachos. Jeg fik en ordentlig omgang proteiner fra chipsene og kyllingen, så selvom jeg ikke spiste mere end ca 250 g aftensmad, blev jeg super mæt. Det er første men helt sikkert ikke sidste gang, at vi får nachos til aftensmad.

Du kan købe tortitos lige her.

Næringsindhold i 1 portion nachos ( = 180 g) uden tomat og rucola

 • Kcal: 346
 • Protein: 48 g
 • Kulhydrat: 5,2 g
 • Fedt: 14 g

Low carb nachos med kylling og ost - og masser af proteiner

Sunde nachos med kylling og ost

Ingredienser

 • 1 pose ( = 30 g) protein tortitos
 • 50 g revet gouda 30 % (eller anden revet ost)
 • 100 g stegt kyllingefilét i skiver
 • lidt jalapenos i skiver
 • cherrytomater
 • rucola, frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Opvarm ovnen til 175 ° varmluft
 2. Skær din stegte kyllingefilét i tynde skiver.
 3. Bland kylling, tortitos og revet ost og fordel det i et lille ildfast fad.
 4. Fordel et par tynde skiver jalapenos over dine nachos (ikke for mange, for de er stærke)
 5. Bages i 7 – 12 minutter, indtil osten er smeltet og gylden
 6. Fordel cherrytomater i kvarte, rucola og persille over og servér

 

4 thoughts on “Low carb nachos med masser af proteiner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s