LCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i Pofiber

Hvis du ligesom jeg er til knasende og velsmagende kyllingstykker som for eksempel Chicken McNuggets – men samtidig gerne vil spise LCHF (eller bare vil spare på kulhydraterne), så fortvivl ikke. Her kommer nemlig et tip til, hvordan du kan lave LCHF McNuggets eller på godt dansk – kyllingfilet paneret i Pofiber. Jeg ved godt, at det er LCHF venligt at panere i knuste flæskesvær i stedet for den traditionelle rasp – men jeg har det bare lidt svært med at spise grisehud (selvom det er stegt).

Mine kyllingstykker blev ganske enkelt vendt i Pofiber, som jeg havde blandet op med et barbecuekrydderi, hvorefter de blev stegt i kokosolie uden smag. Ikke helt så sprøde som de “rigtige”, men kulhydratindholdet i bund og smagen i top. Superb 🙂

LCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i PofiberLCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i Pofiber LCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i Pofiber LCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i Pofiber

 Ingredienser til 4 personer:

  • 6-800 g kyllingfilet (eller inderfilet)
  • ca 1 dl Pofiber
  • ca 2 ts barbecuekrydderi (eller hvad du lige har lyst til)
  • ca 1 dl kokosolie uden smag  (er bedst, da det tåler opvarmning til høje temperaturer)

Fremgangsmåde:

Kylling fileterne skæres i mindre stykker (mine var ca 3 x 6 cm) og vendes i Pofiber og krydderier, som er blandet sammen i en flad tallerken. Opvarm kokosolien i en dyb pande og steg stykkerne ved relativ høj varme. Du må ikke komme for mange stykker på panden ad gangen, da det nedkøler olien for meget. Så bliver dine McNuggets kogt og ikke stegt. De skal stege i 6-8 minutter. Jeg plejer at prøve med en enkelt, om den er gennemstegt.

PS Hvis du vil læse mere om Pofiber, som er blevet en uundværlig del af mit LCHF køkken, så har jeg skrevet lidt om det i indlægget om stuvet spidskål.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

2 thoughts on “LCHF McNuggets eller Kyllingfilet paneret i Pofiber

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s