Squash spaghetti med cremet bolognese og en ny yndlings køkken gadget

Hvem elsker ikke skønne køkken gadgets, som er anvendelige og som kræver et minimum af rengøring? Det gør min nye Gefu spiralizer, som jeg har købt på Amazon.de til den ringe sum af 149 kr. Den er enkel (består af 2 dele), fylder nærmest intet og er nem at rengøre. Og så kan den næsten fremstille små mirakler i form af spaghetti lavet af lange grøntsager som kinaradise, gulerod og squash (det er ihvertfald, hvad jeg bruger den til pt). Den er sjovere end mit ellers højt elskede Zylis mandolinjern, som bare skærer squashen i lange, tynde strimler – og risikerer at snuppe lidt af fingrene, hvis man ikke er meget forsigtig. Der går heller ikke så meget squash til spilde her – og squashen bliver ikke så våd. Og nej, dette indlæg er ikke sponsoreret af Gefu :-). Du skyller din grøntsag, kører den igennem spiralizeren og vupti har du spaghetti på ca 1 min. Jeg kan godt lide at give spaghettien 2 min i mikro ovnen, så bliver den lidt blødere i det. Men man kan sagtens undlade dette.

Bolognese med squash spaghetti

Squash spaghetti med bolognese

Spiralizer og squash spaghetti

Til aften fik vi squash spaghettien sammen med Ninas fantastiske bolognese sauce og et godt drys revet manchego (hjembragt fra Las Palmas). Herlig low carb aftensmad 🙂

Ingredienser til squash spaghetti:

 • ca 1 squash/ pr person

Squashen skylles og køres gennem spiralizeren. Lægges i en skål, drysses med groft salt og skålen dækkes med vita vrap. Får 1-2 min i mikro ovnen – afhængig af, hvor blød du vil have den. Smager herligt – nærmest som al dente pasta 🙂

Ingredienser til Ninas cremede bolognese:

 • ½ kg hakket oksekød
 • 2 store hakkede løg
 • 1 stort fed presset hvidløg
 • 2 dåser flåede tomater
 • 1 lille dåse tomat koncentrat
 • 100 g friskost (som Philadelphia)
 • 1 grøntsagsboullion terning
 • oregano, chili som man synes  
 • salt, peber
 • ½ ts flydende sød (fremhæver tomatsmagen),  
 • olivenolie til stegning 

Løg, hvidløg svitses i olivenolien. Oksekødet brunes med. Resten af ingredienserne tilsættes og saucen snurrer i ca ½ time. Serveres på squash spaghetti med et drys revet manchego (spansk fåreost) eller revet parmasan.

 

Tallerkenerne i denne post er sponsoreret af Anne Black

4 thoughts on “Squash spaghetti med cremet bolognese og en ny yndlings køkken gadget

 1. Christina siger:

  MÅ bare have fandt i den! Den er jo helt genial og desuden smager squash spagetti virkelig lækkert sammenlignet med normalt spagetti, så det ville gøre det tusinde gange lettere at lave det noget oftere. Tak for tippet 🙂
  Vh. Christina

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s