Squash-spaghetti

DM mesteren i hverdagsmad brugte squash-spaghetti i sin vinder ret. Det var her, jeg fik øje på denne sjove og nemme måde at servere squash på. Jeg må tilstå, jeg først og fremmest faldt for det smukke udseende – dernæst fordi det er en smart måde, hvorpå man kan udskifte sin stivelse med grønsager.

Squash-spaghetti

Man tager ganske enkelt en skyllet squash og sit mandolinjern. Squashen skæres i strimler – som spaghetti. Man kan nøjes med at dryppe olivenolie på og lidt salt. Jeg plejer nu at komme en smule af min gode basis dressing over. Smager også herligt drysset med mager fetaost og basilikum. Velbekomme.

PS i princippet kan man vel gøre tricket efter med alle lange grønsager? Jeg tror, jeg vil prøve med gulerods spaghetti næste gang, vores guddatter på 4 år kommer på besøg. Det skulle nok kunne lokke lidt grønsager i prinsessen 🙂

4 thoughts on “Squash-spaghetti

  1. lmk@kleco.de siger:

    Da jeg lavede denne ret havde jeg ingen ost i huset. I stedet for fint hakkede jeg bredbladet persille, skal af øko citron og 2 hvidløg. Jeg dryssede denne blanding ovenpå de færdige squash-spaghetti. Jeg brugte en gul og en grøn squash – det gav nogle fine farver i min glasskål.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s