Minus 4 kg på 2 ugers boostkur

// Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks //

Som nogen af jer ved, er jeg igang med  frk. Skrumps 10 ugers boostkur (affiliatelink) – og indtil videre går det rigtig godt.

JEG HAR NEMLIG TABT MIG 4,2 KG ! Talje, hofte og brystmål er hver især skrumpet med 3 cm. Boostkuren er rigtig sjov, synes jeg. Der er god mad og god variation, da dagene er forskellige (læs mere om principperne i min anmeldelse af bogen).

FRK. SKRUMP 10 ugers boostkur

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 08.50.36Kort fortalt indeholder hver uge 4 boostdage (med 800 kcal), 2 basisdage (med 1400 kcal) samt 1 fridag. Næringsfordelingen på dagene er svarende til liberal LCHF, men jeg spiser enkelte fødevarer, der ikke er LCHF – som f.eks. en smule havregryn o.lign.

Jeg sætter dagene ind i min google kalender, så jeg har overblik (se det lille billede ovenfor). Boost = rød, basis = gul og fridag = grøn. Jeg er ret vild med boostkuren, men det er en kur, der kræver motivation og at du sætter dig ind i principperne.

FRK. SKRUMP 10 ugers boostkurDet er nemlig vigtigt at variere kalorieindtaget og at spise den rigtige fordeling af kulhydrat/ protein og fedt. Hvis det ikke overholdes, er chancen for succes mindre. Udover google calender har jeg god hjælp i Madlog, men du kan også bruge Lifesum, som er gratis.

På boostdagene er jeg lidt sulten, men absolut ikke mere, end det er til at klare. Til gengæld virker basisdagene overvældende med de noget større portioner morgen og frokost (aftensmaden er den samme).

Fridagene er bare dejlige. Dem bruger jeg som regel de dage, hvor vi skal i byen og spise. Jeg spiser boost morgenmad og frokost – og kan så slå mig løs om aftenen med god mad og vin.

ElverBrød

Jeg spiser ElverBrød til mange af mine måltider. Det indeholder 3 g kulhydrat og 14 g protein/ 100 g – og det smager skønt. Jeg har som regel et brød liggende i køleskabet og rister det i ovn, på grill eller brødrister. ElverBrødet kan desværre kun fås hos Guldbageren, men det kan også købes som brødblanding hos frk. Skrump (og det er på tilbud lige nu).

Jeg træner ikke, men går i gennemsnit 8 km hver dag. Nedenfor følger eksempler på det, som jeg har spist i de forgangne 2 uger.  Aftensmaden er ens på alle dage (undtagen fridagene), men på basisdagene er den f.eks. med et enkelt glas vin eller en lille bitte dessert (til ca 200 kcal). Jeg bruger oftest omkring 500 kcal på min aftensmad.

Vi har grillet en del i de sidste par uger og haft travlt – derfor den lidt ensidige mad. Når vi spiser ude hos venner eller på café, tager jeg rigeligt af kød og salat/ grøntsager og undlader oftest brød, kartofler eller andet stivelse (med mindre jeg bliver fristet af nye, danske kartofler eller langtidsbagt brød – for det sker altså engang imellem).

Havregrød med kanel, mandel og chia

Morgenmad:

 • Bærshake (boost)
 • Cocioshake (boost – opskrift følger)
 • Havregrød med mandler, bær og chia (basis – opskrift følger)

Frokost:

Panini med skinke, ost og pesto

Aftensmad:

Caesar Salat

8 thoughts on “Minus 4 kg på 2 ugers boostkur

 1. Lis siger:

  Hold da op hvor lyder det spændende det du har gang i. Og med hensyn til vægten ser det ud til at virke at spise på denne måde.

  Jeg er selv gået i gang med at spise efter Kannegård (her tabte jeg 35 kg på 30 uger i 2004) Jeg vil følge hende til jeg er i mål.

  fortsat god uge med dit projekt.

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Lis
   Tak og i lige måde. Det handler jo bare om, at vi hver især finder den vej, der virker for os. Jeg kender mange, der har tabt sig via Kannegård, så det skal nok lykkedes for dig igen.
   Bedste hilsner Kathe

   Like

 2. Rikke siger:

  Hej Kathe, jeg synes det lyder som en kur hvor man godt kan have lidt festligheder ind imellem? Men jeg bor i England så vil lige høre om du tror ingredienserne er at finde her (jeg spottede lige en Cocio one i supermarkedet i går men skal finde et alternativ til elver brødet).

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Rikke
   Fedt med Cocio One i England. Jeg sidder lige med en Cocioshake som aftensmad, da jeg har hygget hos en veninde i eftermiddags. Og det kostede lidt på kaloriefronten.
   Du kan jo bestille ElverBrødblandingen hos frk. Skrump. Jeg ved dog ikke, om de sender til UK.
   Ellers er det jo noget med at finde det mest low carb/ proteinrige brød, som du kan – og så bruge det.
   Udover proteinpulver og ElverBrød, er der ingen specielle ingredienser. Husk, at proteinpulveret også skal være low carb – jeg mener, at de skriver under 6 g kh/ 100 g. Jeg køber mit hos Bodylab.

   Held og lykke med jagten.
   Kh Kathe

   PS Og der er præcis plads til lidt sjov på den ugentlige fridag 🙂

   Like

 3. Rosa siger:

  Hvor dejligt for dig, Kate♡ Dit indlæg emmer af motivation og begejstring…. rigtig rart at se. Og tillykke med at anstrengelserne bærer frugt☆ Et kærkomment BOOST. Du er en god reklame for kuren 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s