Bulletproof Cream

Jeg elsker min kaffe eller te med en sjat fløde. Men en lille sjat mange om dagen, kan hurtigt blive til en del kulhydrater. Da jeg var på æggefaste, lavede jeg en æggemælk. Det fungerer også ok – dog kan den have en tendens til at skille. Og ved opvarmning bliver den til røræg, hvilket ikke er så lækkert i kaffen.

For et stykke tid siden stiftede jeg bekendtskab med Bulletproof Coffee (BPC). Og den er jeg blevet helt vild med. Jeg drikker den hver morgen som morgenmad – og den er cremet og lækker. Jeg kunne drikke rigtig meget af den, men det går jo heller ikke (eller dvs jeg bliver ikke slankere, hvis jeg gør det).

Idag fandt jeg derfor på at lave en Bulletproof Cream – en slags LCHF fløde, om man vil. I virkeligheden er det bare en BPC uden kaffe. Jeg har tilført lidt vanilje og Sweet Drops for at give den sødme og smag. Og den smager altså ret godt. Således kan jeg få “fløde” i min kaffe hele dagen – uden en eneste kulhydrat.

PS Navnet Bulletproof hentyder til en skudsikker livsstil, hvor nogle af kostprincipperne (Bulletproof Diet) minder en del om striks LCHF. Der er også meget, som ikke er LCHF. Manden bag begrebet er Davis Asprey – og du kan læse meget mere på hans blog Bulletproofexe.com.

Bulletproof Cream-3 Bulletproof Cream-4LCHF Osteboller-5

Ingredienser til ca 200 ml:

Fremgangsmåde:

 • Kog vandet
 • Hæld det i et blenderglas sammen med de øvringe ingredienser
 • Blend med din stavblender
 • Hæld det på flaske og brug det i løbet af dagen.
 • Opbevares ved stuetemperatur.
 • Hvis fedtet størkner og lægger sig øverst i flasken, sæt flasken i en skål og hæld kogende vand i.
 • Så er det fint igen.

Næringsindhold/ 100 g:

 • Kalorier: 134
 • Protein: 0,35g (1 E%)
 • Kulhydrat: 1 g (2 E%)
 • Fedt: 15 g (96 E%1

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os en kommission på 8%, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv bruger og og kan stå inde for.

10 thoughts on “Bulletproof Cream

  • Kathe siger:

   Hej Jenny
   Jeg vil tro, at den kan holde sig i 2-3 dage ved stuetemperatur, vil jeg tro. Det er jo bare fedt og vand. Hvis den størkner, skal du bare overhælde flasken med kogende vand.
   Hvis du synes, at æggelatten var for tynd, kan du evt prøve med lidt mindre vand. Jeg kan godt lide både æggelatten og bulletproof kaffe. Men det er jo altid en smagssag – og en æggesnaps er også altid godt. Laver du den med Sukrin?
   Bedste hilsner Kathe

   Like

 1. Sheila Camilla Nielsen siger:

  Jeg laver æggemælk efter din opskrift, til et par dage ad gangen. Den mætter så dejligt, og smager godt i min uundværlige kaffe. Men denne kunne jeg også godt finde på at lave.
  -Og så vil jeg lige sige, at jeg synes bloggen udvikler mere og mere i en god retning. Altid aktuelle og gode indlæg i laver.
  Knus 🙂

  Like

  • Kathe siger:

   Tak for de søde ord, Sheila. Æggemælken har også længe været min favorit – men jeg tror, at den er blevet slået af denne her. Smagen er næsten identisk, men konsistensen synes jeg bedre om 🙂
   Kh Kathe

   Like

 2. kestreldk siger:

  Hej Hej
  Hvorfor taber du dig ikke hvis du drikker “meget” BPC?
  Og hvor meget er meget?

  Jeg er nysgerrig fordi jeg gerne tager en kop både formiddag og eftermiddag

  Like

 3. Lonerosa siger:

  Det er lige noget for mig med den bulletproof-cream, da jeg ikke bruger fløde i kaffen længere.
  Når det skal gå stærkt “nøjes” jeg med en tsk. smør og nogle dråber Sweet Drops med hasselnødde- el. karamelsmag.
  Kh. Lonerosa

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s