Snickers Kage

Hvis du elsker Snickers, så er denne kage næsten et must. Dagens LCHF chokolade kage er helt uden sukker og mel. Det er nok den nemmeste og bedste chokolade kage, som jeg nogensinde har lavet og smagt. Det har jeg påstået flere gange – jeg ved det – men denne her er altså god.

Kagen er rigtig konfektagtig med en herlig chokoladesmag og konsistensen er lidt som trøffel. Så du skal kun have et lille stykke af den. Jeg har valgt at smøre et lag hjemmelavet peanutbutter oven på kagen og drysse med hakkede peanuts – men du kan sagtens lave en anden topping (f.eks. karamelsauce eller flødeskum). Det giver kagen et godt modspil med lidt frisk frugt til – enten som pynt eller som tilbehør.

Snickers Kage uden sukker og mel Snickers Kage uden sukker og melSnickers Kage uden sukker og mel

Ingredienser til en springform ( ca 22 cm i diameter):

Ingredienser til Snickers topping:

Ingredienser til pynt:

 • saltede peanuts
 • pistacienødder
 • frysetørrede jordbær
 • friske hindbær
 • friske mynteblade

Fremgangsmåde:

 1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt chokoladen, som er brækket i tern.
 2. Rør  indtil chokoladen er smeltet.
 3. Sluk for varmen og rør Sukrin i. Køl lidt af og tilsæt de sammenpiskede æg lidt ad gangen. Nu vil du se, at chokolademassen bliver tykkere.
 4. Sigt peanut melet i til sidst.
 5. Bag i en springform (på ca.22 cm i diameter) foret med bagepapir i ca 25 min ved 180 grader varmluft midt i ovnen.Kagen skal føles lidt ubagt. Den sætter sig, og bør derfor bages dagen før, den skal spises.
 6. Opbevares i køleskab og tages ud ca 1 time, inden servering (den må ikke stå for længe, så bliver den blød)
 7. Rør dit peanutmel med kokosolie, vand, Sukrin og vanilje. Der tilsættes vand, indtil du synes at konsistensen er passende.
 8. Smag til med Sukrin og vanilje. Alternativt kan du bruge færdiglavet peanutbutter – men denne her er bedre (og sundere) , synes jeg. Og det tager kun 2 minutter at lave den.
 9. Pyntes med peanutbutter, peanuts, hakkede pistacienødder, frysetørrede og friske bær – eller hvad du har lyst til 

Snickers Kage uden sukker og melSnickers Kage uden sukker og mel

Hvis du gerne vil lave en sukker version af kagen, skal du blot erstatte Sukrin med almindeligt sukker og peanutmel med hvedemel.

Inspiration til opskriften har jeg fundet hos  Trish Deseine  og kagen her (i sukker version altså) er hendes mest populære chokoladekage. Hun kalder kagen for “That Chocolate Cake of Mine” .  Trisk Deseine er en meget spændende irsk/ fransk chokoladeblogger og det kan bestemt anbefales at besøge hendes blog – altså hvis du godt kan lide chokolade.

Her i lille Danmark kender vi nok bedre kagen som Chokoladeballaden fra Anne au Chocolat.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

22 thoughts on “Snickers Kage

 1. Louise Petersen siger:

  Jeg er desværre ikke fan af peanutbutter men har (da jeg kunne tåle gluten) bagt den originale snickerskage. Og der er der er lag karamel/Dulce de Leche ovenpå kagen. Kan man lave det som lchf ??

  Like

 2. stellabm siger:

  Nu har jeg bestilt peanutmel – skal man egentlig skrive noget i forbindelse med bestillingen for at I får noget ud af det? Jeg klikkede på linket og kom direkte ind til emnet 🙂
  Glæder mig til at smage kagen – ELSKER peanuts!

  Like

  • Kathe siger:

   Alletiders. Jeg håber, du bliver ligeså glad for det som os 🙂
   Du skal ikke skrive noget – når du klikker på linket, registreres det, at det kommer fra os – og så får vi 8% af det beløb, som du handler for.
   Rigtig god fornøjelse med kagen.
   Mange hilsner Kathe

   Like

 3. Lene Østergård siger:

  Hej Kathe
  Under “Ingredienser til Snickers topping” mener du ikke peanutbutter istedet for peanutmel?
  Mvh Lene

  Like

 4. Addie siger:

  Den kage ser virkelig lækker ud, planlægger at bage den i eftermiddag. Jeg går ud fra at ingredienserne til ‘Snickers topping’ bare skal blandes sammen uden videre?

  Like

  • Kathe siger:

   Ja, det skal de. Det er super nemt. Hvis du ikke har peanut mel, kan du sagtens bruge peanutbutter i stedet for.
   Rigtig god fornøjelse.
   Mvh Kathe

   Like

 5. Carla siger:

  Det ser så lækkert ud, at det næsten kan få mig til at skifte fra striks LCHF til liberal. Jeg glæder mig sådan til jeg når mit vægt-mål så jeg kan lave og nyde de her lækkerier. Thumbs up.

  Like

  • Kathe siger:

   Tak skal du have. Ja striks LCHF kan man jo ikke rigtig kalde den. Men et lille stykke ved en særlig lejlighed går vel også an?
   Mange hilsner Kathe

   Like

   • Carla siger:

    Jo det går bestemt an og det ville jeg også sige til alle andre, bare spis et lille stykke. Jeg er bare selv sådan anlagt, at jeg gerne spiser hele kagen og skålen med hvis jeg kan komme til det. Lidt som at bede en alkoholiker om kun at tage ½ drink. Så jeg holder mig stort set helt fra søde sager indtil jeg er i mål. 😦

    Like

   • Kathe siger:

    Jeg kender det kun alt for godt – og er enig i, at det er en god strategi. Jeg gjorde jeg også, mens jeg tabte alle mine kilo. Men stille og roligt slækkes der lidt på principperne. Måske er det derfor, der er røget lidt på sidebenene igen 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s