Nødde granola

Granola er egentlig bare et lidt smartere ord for crunch eller mysli. Men det er et ganske pænt ord – og lidt moderne – så det bruger jeg i denne opskrift, som handler om en god LCHF crunch uden sukker, havregryn og lignende. Denne granola er nemlig helt uden kulhydratfyld og består kun af gode nødder og chiafrø, som er fulde af proteiner og omega-3 fedtsyrer – og de er så gode for os. Men granolaen er også meget kalorierig, så spis den i afmålte portioner. Brug for eksempel et par teskefulde som drys på din koldskål eller morgenskyr sammen med mynteblade og et par friske bær – og nyd den. Det gør jeg 🙂Nødde granola-5 Nødde granola-2

Ingredienser (alle mål er ca mål – du bestemmer selv forholdet):

Fremgangsmåde:

Varm kokosolie og Sukrin Gold i en gryde på lav varme, så det bliver helt flydende. Hak alle nødderne.
Bred alle de øvrige ingredienser ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og hæld olieblandingen ud over. Sørg for at blande godt igennem, så alt er dækket af kokosolie blandingen.
Kom i en varm ovn på 180 grader varmluft  i ca. 10 min. Rør i det et par gange, så kanterne ikke bliver for brune. Det må endelig ikke få for meget, så hold øje – lige så snart det begynder at dufte, skal du være opmærksom. Lad det køle af og kom på glas når det er helt koldt.

PS Du kan også vælge at komme Sukrin og nødder på panden og riste det færdigt der. Det plejer jeg at gøre, hvis jeg laver små portioner – mens jeg vælger ovnen, når jeg laver de store.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

Reklamer

2 thoughts on “Nødde granola

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s