Rejesalat med dild og en smule snyd

Denne rejesalat er så nem, at jeg ikke vil kalde det for en opskrift – nærmere et lille tip til den travle husmoder. Den smager så godt og er så nem at lave, at det næsten føles som snyd. Når jeg serverer den siger folk: “ih og åh, hvor er det dog en dejlig rejesalat”. Så hvorfor gøre det mere besværligt, end nødvendigt? Her kommer den:

Rejesalat med dild og lidt snydRejesalat med dild og lidt snyd

Ingredienser til 4-6 personer:

 • 1 bøtte færdiglavet rejesalat af god kvalitet (det vil sige lavet på rapsolie og ikke vegetabilske olier)
 • 2-400 g store rejer (jeg bruger de frosne, som jeg tør langsomt op i køleskabet)
 • 1 potte frisk dild
 • saft fra 1 citron

Fremgangsmåde:

De optøede rejer hældes i en sigte og mest mulig væde presses fra. Blandes med rejesalaten, citronsaft og ca halvdelen af dilden. Husk lidt friskkværnet peber. Hældes op i en pæn skål og pyntes med resten af dilden. Velbekomme

2 thoughts on “Rejesalat med dild og en smule snyd

  • Kathe siger:

   Jo, det er en vegetabilsk olie. Men den er af en bedre kvalitet end f.eks. solsikke, vindruekerne og soyaolie. Hvis producenterne skriver vegetabilske olier, kan man være sikker på, at det er en olie af ikke helt god kvalitet, som de har brugt. Når de skriver rapsolie, ja så ved man at det er rapsolie – altså en lidt bedre kvalitet.
   Mvh Kathe
   PS Jeg er ikke olieekspert, så ret mig endelig, hvis jeg tager fejl 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s