Chokoladebrowniebrud med bær og nødder

Dette er et rigtig “Stop-spild-af-mad” tip. Samtidig er det en hurtig måde, hvorpå man kan lave lidt lækkert til kaffen. Hvis man har en rest brownie, som måske er blevet lidt kedelig og tør, kan den nemlig hurtigt få nyt liv i en gang god chokolade.  Hvis du bruger en sukkerfri brownie og en 70-80 % chokolade, vil du få en lidt sundere udgave end hvis du vælger en rigtig sukker brownie og en knap så kraftig chokolade. Valget er dit :-). Jeg har fundet “opskriften” hos Maja fra Chocolat.dk.

Chokoladebrowniebrud med bær og nødderChokoladebrowniebrud med bær og nødder

Ingredienser (tilpas selv mængden):

Fremgangsmåde:

Smelt den mørkechokolade forsigtigt i mikroovn eller over vandbad. Rør den hakkede beownie i sammen med hakkede hasselnødder. Du bestemmer selv mængden, men chokoladen skal kunne dække kage og nødder. Det er lidt en chokoladebar med indhold, som man laver. Bland nogle få af de frysetørrede bær i. Hæld den i en bradepande af passende størrelse foret med bagepapir. Drys nu rundhåndet med frysetørrede bær. Størkner og skæres ud i mundrette bidder. Jeg serverede browniebruddene med lidt frisk frugt og en klat flødeskum rørt op med vaniliepulver.

Chokoladebrowniebrud med bær og nødder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s