Et Ravfood køkken

Dette indlæg vil måske af nogen opleves som lidt pral. Men så skal I bare stoppe med at læse her – for det er slet ikke ment sådan. Jeg er bare så glad og lykkelig for mit nye køkken, at jeg ikke kan lade være med at dele det med jer.Ravfood køkkenDet er sikkert ikke mange af jer, der ved det – men for ca 1½ år siden pådrog jeg mig en kompliceret rygfraktur. Min ryg er skadet og jeg vil have rygsmerter resten af mit liv. De kan dog holdes i ave med en masse rygtræning og ved at undgå rygbelastende arbejde.  Jeg arbejder derfor ikke længere som sygeplejerske, men i en administrativ funktion og med betydelig færre timer, end jeg havde før.Ravfood køkkenDet er absolut ikke så negativt, som det måske lyder – og jeg har et rigtig godt liv. Et liv, som er blevet en hel del bedre, efter jeg fik mit  nye køkken. Her oplever jeg hver eneste dag små lykkestunder – alene, mens jeg laver mad eller sammen med andre. Det er et dejligt sted at være. Jeg synes også, det er både pænt og funktionelt. Det er et rigtig Ravfood køkken – og der bliver lavet masser af “ravfood”  i det.Ravfood køkken

Fotograf Katrine Rav, som også har designet kaffeplakaten og madplan plakaten (den sidste er inspireret af  valdemarsro.dk). Hvis du er interesseret, kan plakaterne købes her.

14 thoughts on “Et Ravfood køkken

 1. Helle Andersen siger:

  Jeg er lige rendt ind i din blog… sikke en masse skønne opskrifter.. ❤
  Og så vil jeg da lige sige at… der er kæmpe forskel på pral og glæde… Et godt køkken betyder bare så meget… Tillykke med det….
  Og så bliver jeg simpelthen nødt til at høre hvor du har fundet den lækre frø, der hænger og laver strækøvelser i vinduet.. Jeg er forelsket… ❤ Jeg samler på lækre frøer.. og den rammer min kategori for lækkerhed..

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Helle
   Tusind tak for de søde ord. Frøen fik jeg af min nabo, da køkkenet var færdigt – men den er desværre faldet ned og afgået ved døden. Jeg ved desværre ikke, hvor hun købte den.
   Håber, at du får glæde af opskrifterne. Jeg er ikke særlig aktiv med nye indlæg for tiden – men der er heldigvis en del i arkiverne.
   Bedste hilsner
   Kathe

   Like

 2. Marlene J siger:

  Jeg synes slet ikke, at dette er indlæg er pral – i hvert fald ikke pral på den dårlige måde. Det er tvært imod bare dejligt at høre, hvor glad du er for dit nye køkken! Jeg er sikker på, at du nok skal få mange gode stunder i det 🙂 Jeg lider selv af en kronisk skade, og ved, hvor meget optimale arbejdsbetingelser betyder, så det glæder mig at høre, at du har fundet en god, holdbar løsning!

  God weekend!

  Vh Marlene

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Tak for de søde ord – og god weekend til dig også. Måske skal vi ud i det dejlige forårsvejr istedet for at være i vores herlige køkkener?
   Mange hilsner
   Karhe

   Like

 3. Anette Wendelboe-Nielsen siger:

  Hej Kathe

  Det er ikke spor pral. Det er dejligt, at du ”har mod” til at dele din glæde. Det er et superlækkert køkken (Svane?), så stort tillykke med det. Jeg har også prøvet af få nyt køkken – og ja, det er bare så superskønt. Vi tilbringer trods alt ret megen tid i det lokale.

  Og jeg fik aldrig meldt tilbage, da jeg – eller rettere min søn Christian – vandt en måned på Madlog. Det har hjulpet ham til ikke at tage mere på, og det er i mine øjne et skridt i den rigtige retning. Så tak for det.

  Med venlig hilsen

  Anette Wendelboe-Nielsen

  Ingeborg Vænge 5

  2960 Rungsted Kyst

  Fra: Rav Food [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 6. marts 2014 15:44 Til: anette@wendelboe-nielsen.dk Emne: [Nyt indlæg] Vores køkken

  Kathe posted: “Dette indlæg vil måske af nogen opleves som lidt pral. Men så skal I bare stoppe med at læse her – for det er slet ikke ment sådan. Jeg er bare så glad og lykkelig for mit nye køkken, at jeg ikke kan lade være med at dele det med jer. Det er sikkert ikke “

  Like

  • Kathe siger:

   Hej Annette
   Tak for din hilsen. Hvor er jeg glad på din søns vegne – det er dejligt med sådanne tilbagemeldinger.
   Vores køkken incl hvidevarer er fra IKEA.
   Mange hilsner Kathe

   Like

 4. Sofie siger:

  Tillykke med det. Det ser dejligt ud. Godt med et godt “værksted” at lave mad i. Jeg forstået ikke hvorfor du tror nogle vil tolke det som pral.

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Tak skal du have. Mht mine tanker om pral – så er det måske fordi jeg tænker, at det ikke har så meget relevans med sådan et indlæg – andet end at vise sit køkken frem.
   Mvh Kathe

   Like

 5. Piskeriset siger:

  Det er da også en skøn legeplads ♥
  Fik du venner eller håndværker til at installere det? Og hvor købte du køkkenet?
  Jeg er glad for vores køkken (der er stort og lyst), men om nogle år skal det nok udskiftes. Det er ved at være noget slidt… 🙂

  Like

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Dejligt for dig med et stort og lyst køkken. Vores gamle køkken var adskilt fra stuen med et tværgående bord, så det føltes meget trangt og vi gik altid i vejen for hinanden.
   Køkkenet + hvidevarer er alt sammen fra IKEA. Katrine har samlet alle elementerne og vi har haft en tømrer til at montere det. Derudover har vi haft VVS´er på – resten har gode venner hjulpet os med.
   Mvh Kathe

   Like

   • Kathe siger:

    Hej Anna
    Køkkenet er fra Ikea og hedder Nodsta. Bordpladen er laminat. Der er 2 ekstra indbyggede skuffer i hvert modul ( = 5 skuffer) og alle hvidevarerne er også fra IKEA (de dyreste modeller). Prisen var ca 75.000 kr uden håndværkere – og ca 125.000 kr med håndværkere.
    Det er mit livs bedste køkken og her 1 år efter er jeg stadig lykkelig for det.
    Bedste hilsner Kathe

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s