Pink coleslaw med granatæblekerner

Dette er en rigtig LCHF opskrift. Kål, citron, fløde – nichts weiter. Få kulhydrater og nem at gå til. Det er en virkelig smuk salat, som smager enkelt og friskt. Granatæblekernerne er ikke med i den oprindelige opskrift, men jeg synes, at de klæder salaten med deres friskhed og sødme. Vi brugte coleslaw´en sammen med den altid gode grønkålsalat til en gang pulled pork. Inspiration til opskriften er fundet hos Årstiderne.dkPink coleslaw med granatæblekernerPink coleslaw med granatæblekerner

Ingredienser til ca 4 personer:

 • ½ rødkål
 • saft af 1 citron
 • 2 ½ dl piskefløde 38 %
 • ½-1 dl rigtig mayonaise
 • salt og peber
 • ca 2 ts Sukrin gold
 • kernerne fra ½ granatæble

Fremgangsmåde:

 1. Flæk rødkålet, fjern roden og snit det fint.
 2. Udvand kålen ved at blande den godt med salt og lade den ligge i en sigte i 1 time, så væsken kan løbe fra. Dette gør, at kålens bitterhed fjernes.
 3. Imens syrnes fløden: Citronsaft hældes i en lille skål. Piskefløde hældes direkte ned i saften, så den omringer fløden. Lad den stå i en time uden at røre i den. Den vil tykne og blive dejlig cremet.
 4. Tilsæt mayonaisen (smag dig frem til, hvor meget der skal i) og pisk det sammen, så det er uden klumper. Smag til med sukrin, salt og peber.
 5. Skyl rødkålen i vand (grundigt, så al salten kommer ud) efter udvanding, tør den godt og vend den så med dressingen. Drys med granatæblekerner.
 6. Serveres f.eks. til stort set alt – for eksempel en gang pulled pork i stedet for den traditionelle coleslaw.

Dette indlæg indeholder affiliate links fra LCHF butikken, der giver os kommission, hvis du køber noget den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og kan stå inde for.

4 thoughts on “Pink coleslaw med granatæblekerner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s