Iskaffe med proteiner

Indeholder affiliatelinks

Idag får du endnu en proteinshake til samlingen – nemlig en iskaffe, som bare smager super godt. Brug den som mættende mellemmåltid eller som måltidserstatning, hvis du har travlt. Iskaffen er nemlig lavet på ganske få minutter og den indeholder masser af proteiner, passende med fedt og næsten ingen kulhydrater.

Iskaffe med proteiner Jeg tilsætter lidt hasselnøddeolie til shaken for også at få lidt fedt – men det er ikke med i den oprindelige udgave. Du kan sagtens lave iskaffen med andre slags proteinpulver – eller tilsætte en kugle vaniljeis, hvis du f.eks. vil bruge shaken som dessert.

Hvis du ønsker mindre mæthed, kan du nøjes med 1 spsk proteinpulver. Det gør jeg indimellem og supplerer så med et lille skvæt kaffefløde.
Iskaffe med proteinerJeg har fundet opskriften hos Bodylab, hvor jeg køber mit proteinpulver. Jeg bruger Vanilla Milkshake, som er min favorit, fordi den har en dejlig sødme og en lækker vaniljesmag. Hvis du vil prøve proteinpulver og ikke har lyst til at købe en masse forskelligt, så vil jeg anbefale Vanilla Milkshake.

Iskaffe med proteiner

Ingredienser

 • 30 g = ca 2 store spsk proteinpulver (jeg bruger Vanilla Milkshake)
 • ca 3 dl koldt vand
 • 2 tsk instant kaffe
 • evt 1 ts hasselnødde- eller valnøddeolie
 • evt lidt piske- eller kaffefløde
 • isterninger i massevis

Fremgangsmåde

 1. Pisk proteinpulveret ud i vandet
 2. Tilsæt instant kaffe og hasselnøddeolie
 3. Blend med din stavblender (eller ryst grundigt i en shaker)
 4. Lad den gerne stå og samle sig i et par minutter (det havde jeg ikke gjort, inden jeg tog billederne – derfor de lyse pulverstriber i kaffen)
 5. Hæld på glas og tilsæt masser af isterninger

Næringsindhold i hele portionen (335 g)

 • Kalorier: 160
 • Protein: 23 g
 • Kulhydrat: 2 g
 • Fedt: 6,8 g

Opskriften har jeg fra Bodylab.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s