Low carb påskefrokost

Her får du et forslag til en LCHF venlig påskefrokost menu, hvor det meste kan forberedes i rigtig god tid og gemmes i fryseren. 2. påskedag får vi besøg af vores 3 dejlige unger, deres kærester samt farmor og mormor. Vi er på påskeferie indtil sent søndag aften, så derfor skulle menuen bestå af retter, som jeg kunne lave i god tid.

Farmor handler friske krydderurter, grøntsager og jordbær. Krebsehale- og æggesalaten laves på dagen på under 10 minutter. De brødspisende får tarteletter og et godt rugbrød til maden. Selv vil jeg spise retterne på en bund af salat eller peberfrugt.
Mørbradbøffer med blandede løg

LCHF påskefrokost

Low carb Snicker Bites

2 thoughts on “Low carb påskefrokost

  1. Lis siger:

    Hej Kathe

    Lyder som en rigtig dejlig påskefrokost som du laver. Jeg vil også ønske dig en rigtig god rejse og påske….

    kh Lis

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s