LCHF ÅRET RUNDT – en anmeldelse og en give away

EDIT 18/1 kl 20.00: 1000 tak for alle jeres besvarelser her og ovre på Facebook. Det er virkeligt dejligt at se, at der er så stor interesse for LCHF. Vi har trukket en vinder – og det er Nynne, som er helt nybegynder indenfor LCHF. Vi håber, at du bliver glad for “LCHF året rundt”, som kommer til dig med posten om et par dage.

Kære Jane Faerber.

Tænk, du har gjort det igen. Du har skrevet endnu en koge- og sundhedsbog “LCHF ÅRET RUNDT”, som er fuld af vidunderlige billeder, kloge ord og dejlige opskrifter. Og det vil jeg gerne sige dig tak for. Du er en ildsjæl og du er super dygtig til at formidle dit stof.  Du skriver og taler kost og sundhed, så det kan forstås af alle. Du har fortjent en stor buket virtuelle roser.

Bedste hilsner Kathe Rav

Jeg synes ofte, det er lidt svært at skrive en ordentlig anmeldelse – for hvor skal man starte og hvor skal man ende? Jeg læste “LCHF ÅRET RUNDT“, som jeg læser en god roman. Tændte et par stearinlys, lavede mig en kop Bulletproof Coffee – og tilbragte således en mørk og kold januar eftermiddag i selskab med Jane Faerber.

Og det var slet ikke så ringe endda.

Anmeldelse- review Jane Faerber LCHF Året rundt-2Anmeldelse- review Jane Faerber LCHF Året rundt-3Anmeldelse- review Jane Faerber LCHF Året rundtAnmeldelse- review Jane Faerber LCHF Året rundt-4

Først det faktuelle:

 • Bogen er Jane Faerbers 4. bog i en serie om LCHF. Hun har tidligere udgivet “Mæt og glad med LCHF”, “Slank og mæt med LCHF”  samt “LCHF brød og kager“.
 • Bogen følger kalenderåret og gennemgår, hvordan du holder fast i din LCHF livsstil og samtidig navigerer gennem årets mange arrangementer og højtider.
 • Du får hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt
 • Du får inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter
 • Du får praktiske tips til sommerens grillmiddage, ferier og fester
 • Du får forslag til sukkerfri børnefødselsdag
 • Du får jule- og nytårsopskrifter
 • Alt i alt får du over 150 nye opskrifter, som er tilpasset sæsonens højtider og råvarer
 • Slutteligt får du 267 sider fuld af de skønneste billeder. Ikke bare af mad, men også billeder af Jane Faerber og hendes mand og skønne børn.

Og så til roserne:

 • Jeg er vild med Janes Faerbers fortællestil, som både er personlig og meget nede på jorden. Bogen er en blanding af fortælleafsnit og opskrifter. Jeg havde svært ved at lægge den fra mig, da jeg først var kommet igang.
 • Opskrifterne er nytænkende, men samtidig enkle at gå til. Der er rigtig meget, som jeg har lyst til at gå igang med.
 • Jane Faerber er kendt for at være liberal i sin LCHF. Hun har medtaget en bytteliste i bogen (på side 24), hvor hun beskriver, hvad der er liberalt og hvad der er striks LCHF. For eksempel kan du bytte nøddebrød ud med oopsie eller grøntsagsbrød, hvis du spiser striks LCHF.
 • Bogen indeholder ganske mange fornuftige budskaber til alle os, der går meget op i sund livsstil (og vægttab)
 • “Frikend dig skyld, men påtag dig ansvar”. Vi skal ikke føle os skyldige over at spise forkert, men tage et ansvar for at leve sundt. Når vi slipper tankerne om forbudthed og skyld, får vi det automatisk bedre – og vi undgår nemmere trangen til at dulme os med sukker.
 • “Vejen til succes sidder mellem vores ører”. Den ligger ikke i det, der ligger på vores tallerken. Det er opgaven med at ændre vores tanker, der er den største.

Min eneste kritik af bogen er den samme kritik, som jeg har haft til Jane Faerbers tidligere bøger. Nemlig at bogen ikke er lavet som hardback, altså med et fast omslag. Jeg tænker, at det er for at holde prisen nede – men det gør også, at bogen får et billigere præg og ikke holder sig pæn så længe.

Og nu til vores give away.

Politikens forlag har endnu en gang været så søde at sponsorere en bog til en af jer læsere. Hvis du har lyst til at vinde et eksemplar af “LCHF ÅRET RUNDT“, så læg en kommentar om det ovre på Facebook (eller her på bloggen, hvis du ikke har Facebook).

Vi trækker en vinder på søndag den 18/1 kl 20.00.

Hvis du ikke tror på heldet, men hellere vil købe bogen her og nu, er det også muligt. Du kan købe den hos LCHF butikken til 199 kr – minus 10% rabat. For at få rabatten, skal du indtaste Nytår2015 i rabatkode feltet. Du kan få rabat indtil søndag den 18/1 kl 23.59.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os en kommission på 8%, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv bruger og og kan stå inde for.

38 thoughts on “LCHF ÅRET RUNDT – en anmeldelse og en give away

 1. Camillana siger:

  Wow den bog ville jeg gerne vinde. Jeg har fulgt med på Janes blog det sidste stykke tid og jeg er begyndt at eksperimentere med lchf. Denne kost giver min krop en ro indeni jeg ikke ofte har prøvet. Så mer’ af det:)

  Like

 2. Marie J. siger:

  Jeg vil SÅ gerne have fingrene i den bog! Læser trofast med på både denne og Janes blog, så jeg ville elske at have lidt LCHF-inspiration mellem hænderne!

  Like

 3. Maria Høyer siger:

  Det kunne være spændende at prøve LCHF konceptet,nhar overvejet det, men synes ligesom jeg mangler det sidste skub – måske jeg bare skulle skaffe mig en masse bøger og kaste mig ud i det!

  Like

 4. Katrine siger:

  Sikke en skøn konkurrence! Den håber jeg sørme jeg bliver den heldige vinder af 🙂 Godt med lidt inspiration i køkkenet!

  Like

 5. Anette Ninon siger:

  Jeg tog en test om hvilken kost der var bedst for mig, og det var LCHF, men jeg har lidt svært ved at gribe det an, så måske denne bog var løsningen.

  Like

 6. susan siger:

  Jeg følger Madbandittens blog men har endnu ikke nogen af hendes bøger. Det lyder som noget jeg må lave om på snarest – så den vil jeg gerne vinde 🙂

  Like

 7. Nina Laursen siger:

  Hej Kathe, tak for din anmeldelse, det lyder til at du havde en hyggelig eftermiddag i bogens selskab. Jeg kunne rigtig godt tænke mig bogen – vil så gerne i gang med en sundere livsstil … og dette kunne være en god start.
  Håber du får en dejlig dag

  Like

 8. Lis siger:

  Bogen lyder som en rigitg god ide på hvordan jeg kan leve året rundt med rigtig sunde indtag af mad mv. Da jeg ikke kender hendes bøger og ikke har prøvet at leve efter LCHF – men blot lavet enkelte opskrifter efter hende her fra RAVFOOD – kunne det for mig være den bedste måde til at komme rigtig igang med LCHF.

  Håber jeg det er mig der bliver den heldige vinder af bogen.

  Like

 9. Helena Juul Larsen siger:

  Jeg er ikke LCHF’er, men jeg forsøger at skære ned på/undgå kulhydrater i form af brød, kartofler, ris og pasta. Så derfor ville det virkelig være fedt med noget inspiration 😀

  Like

 10. Nana siger:

  Jeg har kun snusset lidt til LCHF via blogs og bibliotekslån.
  Derfor håber jeg at være heldig, så jeg kan komme ordentligt igang.
  Så hermed et lod fra mig 🙂

  Like

 11. Kristine Hansen siger:

  Den bog ville jeg så gerne vinde 🙂 Er i gang med en kostomlægning og kunne virkelig godt bruge lidt inspiration 🙂 Selvom der er meget af den slags på din lækre blog 😀

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s