Low carb spaghetti carbonara med Shirataki miracle noodles

LCHF butikken var så søde at sende os en nogle poser Shirataki miracle noodles, som vi længe har haft lyst til at prøve! Dette er således min første opskrift med dem. Det føltes helt forkert at spise alt den “pasta”, men der kun ca. 5 kalorier per pakke, så det er jo helt okay. Nudlerne er fremstillet af konjakrod og vand og kommer fra Asien. De skal kun koges i 1 minut og smager altså vildt godt.  De har en lidt pudsig lugt, når man åbner posen med vand, som de ligger i. Men når man har skyllet dem i koldt vand i 2 minutter (efter anvisning på pakken), så er de fuldstændig fine. Og smager virkelig af rigtig pasta, som man hermed kan spise i lange baner 🙂 Hvis I har lyst til at læse mere om dem, kan I gøre det her.

Low Carb Spaghetti Carbonara med kylling

Low Carb Spaghetti Carbonara med kylling

Ingredienser til 4 personer

  • 2 poser Shirataki Miracle Noodles Fettuccini
  • 100 g røget skinke (Jeg brugte bare noget billigt schwarzwalder skinke fra Lidl)
  • 100 g madlavningsfløde 7%
  • 1 æg
  • 600 g cherrytomater, skåret i kvarte
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 400 g kyllingefilet
  • Pecorino, (el. anden god ost med smag)
  • Rigeligt med frisk basilikum og oregano, grofthakket

Low Carb Spaghetti Carbonara med kylling

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Fordel skinken på bageplade belagt med bagepapir. Giv dem ca. 10 min i ovnen eller til skinken er blevet sprød. Husk at holde øje! Når skinken er færdig, lægges skiverne på noget køkkenrulle som suger fedtet.

I mellemtiden steges kyllingfileterne i noget olie. Jeg plejer at brune dem ved høj varm på begge sider og stege dem efterfølgende ved lav varme under låg. Pas på de ikke får for længe og bliver tørre! Krydr dem med salt og oregano.

Skyld dine nudler godt og grundigt i noget rindende vand i 2 min. Sæt noget vand over til fettucinien. Svits løg i lidt olie, og tilsæt hvidløgene når løgene næsten er færdige. Tilsæt cherrytomater og krydderurter. Kog pastaen 1 min. Imens pisker du dit æg og madlavnings-fløde sammen.

Hæld vandet fra pastaen og hæld pasta og “fløde” blandingen ned i panden med grøntsagerne. Rør rundt indtil æggeflødemassen er stivnet og tilsæt din falske grofthakkede bacon! Tilsæt noget revet pecorino og smag til med salt.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop (LCHF butikken). Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for. Og Mano tallerkenen er forresten sponsoreret af Kähler.

4 thoughts on “Low carb spaghetti carbonara med Shirataki miracle noodles

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s