Squash tzatziki

Tilbehøret til årets påskelam var bl.a. en lækker squash tzatziki. Egentlig smager det ligesom en tzatziki lavet af agurk – og fremgangsmåden er også den samme. Det blev til squash, fordi jeg havde købt stort ind af i Bazar Fyn af Amer´s små, tykke squash til den lune squash salat, men fortrød i sidste sekund og pludselig fik mere lyst til en god tzatziki. Resten af tzatzikien blev spist i den forgangne uge til frokost på arbejdet sammen med gulerods stave og bl.a. stegt laks 🙂

Squash tzatziki

Ingredienser

  • 8 – 10 små squash
  • 1 fed hvidløg (af de store)
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • saft af 1 citron
  • 2 ts sukrin
  • 1 kg græsk yoghurt 10 %

Squash tzatziki

Squash rives, drysses med groft salt og trækker i ½ time. Herefter op i en sigte og man presser mest muligt vand ud af det. Yoghurt røres op med presset hvidløg, hakket mynte, sukrin og citron. Det hele blandes og står køligt et par timer, inden servering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s