Røræg i mikroovn med avocadomad (LCHF)

Denne er ret er fuld af protein og MUFA. Så er det oven i købet lyn hurtig at lave! Da jeg først fik at vide, at man kan lave sine æg i mikroovnen, undrede jeg mig meget over det. Men faktum er, at det smager ligesom, hvis det blev lavet på panden. Så slipper man jo ovenikøbet for opvasken.

IMG_0740

Ingredienser

  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 1 spsk cremefine eller mælk
  • 1 fiberkiks med tranebær (eller knækbrød m meget fuldkorn)
  • ½ avocado

Æg og cremefine piskes i en bøtte / skål som kan tåle en tur i mikroovnen og drysses med salt.  Stil æggemassen ind i mikroovnen og giv den 1½-2 min. Når du laver avocadomaden skal du gemme den halvdel med stenen i, da den holder sig bedst – evt. hæld lidt citronsaft over, så den ikke bliver brun. Tag avocadoen ud med en ske og mas den på fiberkiksen med en gaffel. Drys med salt. Når røræggene er færdige kan du ødelægge dem / røre lidt rundt i dem med en gaffel, så de får den mere “typiske” konsistens. Drys evt. med lidt hakket frisk basilikum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s