Æbledessert på 5 minutter

Dette er vores favorit efterårs-søde-snack. Den er rigtig god med de syrlige, danske æbler som f.eks. Elstar og dufter hyggeligt af kanel. Det tager max 5 minutter at lave den og selv manden i huset, der ikke er på kur, synes at den er lækker. Men husk, max 2 stykker frugt om dagen, hvis du gerne vil undgå sukker.

Æbledessert

Ingredienser til 1 person

  • 1 æble
  • 1½ dl fromage frais eller skyr
  • kanel
  • Sukrin
  • flydende sødemiddel
  • Vanilje pulver
  • 10 mandler
  • evt en smule dadelsirup, hvis man ikke er på kur
  • Æblet skæres i små stykker (vi bruger vores dejlige æbleskræller, så tager det kun få sekunder) og lægges i en lille skål. Drysses med kanel og sukrin. Det får en tur i mikro ovnen, ca 2 min afhængig af, hvor bløde man ønsker æblestykkerne. Herefter lægges fromage frais rørt med flydende sød og vanilje over. Der drysses med grofthakkede mandler og evt lidt dadelsirup (som en den sirup, der indeholder mindst sukker).

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s