Hjemmelavet Baileys

Forleden weekend var jeg hjemme, sløj og kedede mig rigtig meget. Jeg havde set opskrifter på Baileys og fik overtalt min kæreste til at købe ind til det (og hjælpe med opvasken, haha). Denne opskrift er fra sweetaddiction.dk –  jeg har dog ændret opskriften på chokoladesirup.

Kort sagt er det utrolig nemt og lækkert at lave denne Baileys, og jeg vil helt sikkert gøre det igen. Min svigermor smagte den, men mente ikke helt den var stærk nok. I kan altid tilføje ekstra whisky på et senere tidspunkt, hvis I vil have den stærkere. 😉

Min kæreste og jeg tog den med hjem til mine forældre, og jeg kan fortælle, at min mor (som laver 99% af alle opskrifter på bloggen) skulle have op til flere refills. (ssssh!) 😉 Hun troede, at den var low carb, hvilket den IKKE er. Men nu kommer der snart en low carb version på bloggen fra Kathe også. Jeg har ikke smagt den, men glæder mig!

Iflg. sweetaddiction.dk, som jeg lånte opskriften fra, kan Bailey´en holde sig op til 4 måneder, men hos os holdt den ikke en uge. 😉Hjemmelavet Baileys

Hjemmelavet Baileys

Hjemmelavet Baileys

Ingredienser

Hjemmelavet Baileys

 • 3 dl irsk whisky af god kvalitet, fx Tullamore Dew
 • 1 dåse ( 400 ml) kondenseret mælk
 • 250 ml fløde
 • 50 ml mælk
 • 2-3 spsk chokoladesirup, se nedenstående opskrift
 • ½ ts vaniljepulver
 • 1 ts instant kaffe

Chokoladesirup

Vi har også brugt chokoladesiruppen i kaffen, på min kærestes havregryn og på is, så du skal ikke være bange for at have lidt til overs.

 • 25 ml vand
 • 250 g Fibersirup Clear ∗
 • 1/4 knivspids salt
 • ½ ts vanilje
 • 25 g kakaopulver

Fremgangsmåde

Chokolade sirup Hvis du har en god chokoladesirup liggende fx fra Monin, så brug du bare den i stedet. Jeg har valgt at lave min sukkerfri, da jeg foretrækker at bruge sukkerfri produkter i hverdagen. Alle ingredienserne til siruppen piskes sammen i en skål til, der ikke er flere klumper. Hæld din sirup over i et skoldet glas.

Baileys: Put alle ingredienser i en blender bortset fra fløde og pisk til det hele er kombineret. Tilsæt fløde og pisk kort. Nu er din Baileys allerede færdig, og du kan smage den til. Den kan godt virke lidt sprittet, men husk at det forsvinder stort set, når den serveres kold med isterninger.

∗ Læs mere om Fibersirup Clear og de øvrige produkter, som vi bruger i vores LCHF  køkken – og hvor de evt kan købes (indeholder reklame i form af affiliatelinks).

One thought on “Hjemmelavet Baileys

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s