Diætistens Low Carb – boganmeldelse og give away

EDIT den 16/8: Tusind tak for alle jeres besvarelser. Jeg ville ønske, at jeg havde en bog til hver af jer – men desværre. Jeg har fundet en enkelt vinder og det er Maria Amsinck. Du kan vælge enten at hente bogen i Odense eller få den tilsendt (men så skal du selv betale for portoen)

Diætistens Low Carb udkom i foråret på Politikens Forlag. Bogen er skrevet af Hanne Juul, som er diætist med speciale indenfor PCO, vægttab samt livsstilssygdomme. Hun er bl.a. kendt fra TV2 programmerne “For fed til at få børn” og “BS og recepten på lykke”.

Bogen er skrevet som en guide til dig, der gerne vil tabe få eller mange kilo – eller som bare ønsker at leve sundt med færre kulhydrater. Den indeholder et teoriafsnit om blodsukker, kulhydrater, proteiner mm. Men også mere praktiske afsnit med indkøbslister, alternativlister, “hvad skal jeg have i skuffer og skabe” lister, kulhydrattabel og madplaner til både mænd og kvinder.

Sidst men ikke mindst indeholder bogen 80 smukt illustrerede opskrifter på low carb retter, som giver max mæthed pga højt proteinindhold, men som ikke sender dit blodsukker på himmelfart. Opskrifterne er indbydende og enkle og der er næringsberegning på dem alle.
Diætistens Low CarbDiætistens Low Carb

Både Nina og jeg har læst bogen. Vi vil anbefale den til dig, der har brug for mere viden omkring low carb livsstil – og til dig, som har brug for inspiration til low carb retter. Selvom vi begge er meget aktive på nettet, når vi søger inspiration – så er vi enige om, at det er noget helt andet at sidde med en lækker kogebog i hænderne.

Bogen er skrevet i et dejligt sprog – på en letforståelig måde. HJ har en herlig tilgang til tingene – f.eks. understreger hun, at sundhed er en livsstil og ikke en religion – og anbefaler os at snuppe et ballademåltid om ugen.

Hvis du er LCHF´er og spekulerer, om du kan få glæde af bogen – så er svaret ja, det kan du sandsynligvis godt. Du skal blot justere lidt på opskrifterne ved f.eks. at erstatte tilbehør i form af kulhydrater (quinoa, perlebyg o.lign) med grøntsager – og evt. tilføre lidt mere fedtstof.

Har du lyst til at vinde et eksemplar af bogen?

Du skal blot lægge en kommentar – helst ovre på Facebook – alternativt her på bloggen. Skriv gerne, hvorfor du er interesseret i bogen og vi vil finde en vinder på søndag den 16/8 kl 20.00

PS Da forlaget denne gang har sendt vindereksemplaret til os, skal vinderen enten selv hente bogen i Odense eller betale for forsendelse.

Anmeldereksemplar og give away er sponsoreret af Politikens Forlag. Hvis du ikke tør satse på at vinde, kan du købe bogen her til 206 kr.

Dette indlæg indeholder affiliate links. Det betyder, at vi modtager et mindre beløb, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Prisen er den samme for dig – men du kan på denne måde vælge at støtte vores arbejde med bloggen. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv bruger og kan stå inde for

6 thoughts on “Diætistens Low Carb – boganmeldelse og give away

 1. pippasliv siger:

  Kunne seriøst godt bruge denne bog da jeg er kørt helt af sporet og efter at have tabt 50 kg har jeg de sidste 18 mdr bare ikke kunne tabe så meget som et gram og har brug for et spark med evt nye ideér. Er ikke på Facebook så skriver her. 🙂

  Like

 2. Anett Beatrice siger:

  Det var de taster, som drillede. 😄
  Men som jeg skrev nedenfor, har jeg tabt 191/2kg på 4 mdr og vil blive kanon glad for ny inspiration fra den fine bog 😉💕💕

  Like

 3. Anett Bestrice siger:

  Jeg er ved at tabe mig og indtil nu tabt 19 1/2kg siden april og spiser Detox mad uden sukker, gluten og mælk.
  Jeg vil være kanon glad for ny inspiration og håber at det bliver mig, som er den heldige 😉💕💕💕

  Like

 4. Lis siger:

  Det kunne så blive min første bog omo LC – det der med “ballademåltid” lyder spændende.

  Jeg tager chancen og håber jeg vimder.

  God weekend til dig og familien

  Kh Lis

  Like

 5. Sabine Nielsen siger:

  Vil viiiiiirkelig gerne i gang med at lave sund mad igen.. Tror det ku’ give en masse blod på tanden med lidt nyt læsestof og inspiration 😁

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s