Frokostkylling med tomat, quinoa og pesto.

Her er noget frokost, som jeg lavede forleden. Jeg lavede 3 portioner, så jeg også havde frokost til de næste 2 dage. Pt. er jeg i gang med et vægttab, og jeg har fået lagt en kostplan af vores søde diætist. Jeg må sige, at jeg har aldrig spist så sundt og været så mæt!

Selvfølgelig kan det være udfordrende tid til tider(!), men jeg synes virkelig det hjælper, at tilberede store retter, så jeg har til de næste dage og måske endda lidt til fryseren.  Hvis du spiser LCHF, kan du skifte quinoa ud med ost og nødder :).Frokostkylling med tomat, quinoa og pesto.

Frokostkylling med tomat, quinoa og pesto.

Ingredienser til 3 portioner:

 • 300 g kyllingbryst el filet, steges og skæres i skiver
 • 300 g kogt quinoa
 • 150 g løg (ca. 2 stk.)
 • 150 g cherrytomater, i kvarte skiver
 • lidt grønt salat snittet fint
 • ca 1 tsk pesto – Vi har en opskrift her, eller den kan købes færdig
 • frisk persille til pynt
 • salt og peber

Fremgangsmåde:

 1. Sæt vand over til quinoa og kog den efter anvisninger på pakken
 2. Husk at skylle quinoaen inden, du koger den!
 3. Steg løg, og derefter kyllingen.
 4. Skyl og snit salat og tomater. Fordel i bøtterne.
 5. Jeg fordelte maden i 3 bøtter efterhånden, som jeg blev færdig med delene, men det hele kan også blandes i en stor salat skål.
 6. Pesto dryppes over til sidst

Velbekomme ❤

Nina

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s