LCHF knækbrød

Er det ikke ved at være tid til en hyggelig kop varm te med et sprødt stykke knækbrød til? Opskriften på dette knækbrød er LCHF venlig, men spis det alligevel med måde, for der er mange kalorier i det. Hvis du gerne vil tabe dig, så spring det hellere over, Knækbrødet er lavet med 4 slags almindelige, billige kerner og det kan laves på ganske få minutter. Jeg har tidligere lavet dem med en færdigblanding – men disse smager mindst lige så godt – og så får du råd til et ekstra lag smør på brødet ;-.

LCHF knækbrød LCHF knækbrød

Ingredienser til 1 bageplade med knækbrød:

Fremgangsmåde:

  • Kom de hele frø og kerner i en skål. Pisk æggene sammen og kom det i kernerne sammen med salt og vand.
  • Rør godt og lad dejen hvile i en times tid, så hørfrøene kan opsuge væsken.
  • Hæld nu dejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel den over hele pladen. Brug fugtede hænder eller læg et stykke bagepapir på og brug kagerullen (det foretrækker jeg, for så bliver den mere ensartet).
  • Bag dejen i den forvarmede ovn ved 125 gr varmluft  i ca 1½ time.
  • Herefter har du en stor fast plade knækbrød, som du kan knække i passende rustikke stykker. Du kan også skære den for halvvejs inde i bagningen, så får du nogle pæne stykker, som du kan knække fra hinanden.
  • Opbevares tørt for eksempel i en kagedåse.

Billederne i indlægget er fra min bagning med færdigblandingen, da jeg desværre ikke nåede at få taget nogle af disse knækbrød – de blev spist med det samme af en sulten familie (men de ligner ret meget).

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for. Alle kerner i opskriften kan fås i en almindelig dagligvarebutik, men du kan også købe dem her i LCHFbutikken,

Inspiration til opskriften er herfra

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s