Holmegaard Nordlys give away

EDIT den 26/1: Den heldige vinder blev Katrine Nielsen, som har ønsket sig at få serien i Spring. Hjertelig tillykke.

Jeg er en halvgammel husmor, der altid har brugt de madvarer, som jeg har liggende i køleskabet. Eventuelle madrester har jeg lavet til nye retter. Det er mig rigtig meget imod at smide mad ud – egentlig ikke af principielle grunde, men måske mere pga min passion for mad og madlavning. Man kasserer jo ikke noget, som man har lagt hjerte og sjæl i :-). Jeg har i mange år følt mig ganske gammeldags, når jeg har fortalt om, hvordan jeg planlægger at bruge mine madrester – men nu er det faktisk blevet ganske moderne. Tænk bare på Stop Spild Af Mad og mange andre kampagner i samme genre.

0612_Nordlys_02 1

Trends har det med at komme og gå, men enkelte viser sig at være mere levedygtige end blot en sæson. Det gælder ikke mindst denne genbrugsbølge, der efter nogle års tilløb nu også er blevet en del af moderne design. Idag ser vi, at ting ikke bare genanvendes, men opgraderes – upcycles – til nye og bedre formål. Vi bruger paller som sofabord og skaber møbler af drivtømmer, eller vi fremtryller moderne brugsdesign af gamle marmeladeglas, som Holmegaard gør det med glasserien Nordlys. Nogle virkelig smukke produkter, som vi har fået lov til at prøve selv. Vi er især vilde med salatskålen, som præsenterer salaterne på en fin og rustik måde. Holmegaard har været så gavmilde at sponsorere en give away en af jer læsere bestående af et sæt med en salatskål og 4 portionskåle til en samlet værdi af ca 850 kr.

  • Konkurrencen foregår denne gang på vores Facebook side.
  • Vi trækker en vinder søndag den 26/1 kl 20.00 og offentliggør denne på Facebook.

HO_Nordlys_AMB_01

Dette indlæg er sponsoreret af  Holmegaard.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s