Raw Snacks give away

EDIT den 2/2: Vinderen af de 12 barer fra Rwa Snacks er fundet ved lodtrækning. Det blev Jane, som har fået besked via Facebook.

Det er ikke meget mad, der bliver lavet i vores køkken for tiden – for der er ikke noget køkken. Håndværkerne er i fuld gang og er forhåbentlig færdige om en god uges tid. Spørg lige, om jeg glæder mig :-). Selvom vi ikke laver mad, får vi alligevel gode smagsoplevelser i ny og næ.  Forleden fik vi således en kasse med smagsprøver på økologiske protein og snack barer fra Raw Snacks.  Det var ikke så ringe endda 🙂

Raw Snacks give away - Nina Rav prøvesmagerRaw Snacks give away

Barerne er udviklet af Casper, som er en fyr fra Århus. De er lavet af gode råvarer og er 100 % økologiske og helt uden tilsætningsstoffer. Hvis man spiser palæo, er de ok, da de kun indeholder nødder, bær og krydderier. Barerne er ikke tilsat sukker, men indeholder frugtsukker, så low carb er de ikke. Raw Snacks er uden gluten og laktose (også proteinbarerne). Vi fik lov til at smage et udvalg af deres snack- og proteinbarer – og jeg må sige, at de smager skønt. Vi har spist dem skåret i små stykker som slik, men de kan også bruges f.eks. efter træning. Min personlige favorit er proteinbaren med abrikos og kanel, som bare smager helt fantastisk. Men dybest set kunne vi ikke blive helt enige, for alle barerne har deres egen unikke og gode smag. Andre fra familien foretrak barerne med hhv goji cacao og den med blueberry vanilla, som har en lækker vaniliesmag. Hvis man har børn, kan barerne også fungere som erstatning for figenstænger (der rent faktisk indeholder en del E-numre) – eller som sund fredagsslik.

Raw Snacks give away

Raw Snacks give away

Casper har været så rar at sponsorere en 12 barer til en give away, som en af jer kan vinde. Du skal gå ind på rawsnacks.dk og vælge, hvilke barer som du kunne tænke dig at prøve. Du kan de vælge mellem alle smagsvarianterne. Det vil sige. at du kan vælge mellem en kasse med 12 stk i en ren smag eller som en assorteret kasse på enten Snacks eller Protein ( det er ikke muligt at blande en kasse med Protein og Snacks barer). Skriv det i en kommentar til indlægget på FB og du er med i konkurrencen.

Vi trækker en vinder via random.org på næste søndag den 2.2 kl 20 og annoncerer det på Facebook.

Hvis du har lyst til at prøve barerne, kan de købes hos Helseplus.dk til 16,75 kr/ stk (normal pris 20 kr/ stk). De kan også fås i andre helsekostforretninger.

Dette indlæg er sponsoreret af rawsnacks.dkIndlægget indeholder desuden affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

7 thoughts on “Raw Snacks give away

 1. Mia siger:

  Ej hvor fedt ville super gerne vinde assorterede proteinbar, da jeg lige har fundet ud af jeg er laktose intolerant og har måtte opgive hele min protein samling 🙂

  Like

  • Kathe siger:

   Nej, hvor ærgerligt. Jeg krydser fingre for dig – men du skal lige lægge en kommentar på Facebook, da det er der, at konkurrencen foregår.
   Mvh Kathe

   Like

 2. Sheila siger:

  Jeg synes det er et fantastisk koncept. Hvis man tænker over det, er der faktisk ikke noget tilsvarende – i DK, ihvertfald. Men tænk et udvalg af slik der er..? Det er værd at tænke over.
  Hvis jeg vinder, kunne jeg godt tænke mig en assorteret kasse snack barer. Nom! 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s