Næsten LCHF biksemad

Resterne fra forledens grillede svinekam skulle naturligvis udnyttes. I de gode gamle dage – før slankekure og LCHF – fik vi altid dagen derpå en god gang biksemad, som bestod af en god gang kartofler med lidt løg og kød. Denne biks dur ikke længere, så det blev til godt med løg, grønne asparges, svinekam og en lille håndfuld nye, spanske kartofler. Det hele svitset i en god olivenolie og med et par spejlæg ovenpå 🙂

Grøn low carb biksemad

 Ingredienser (mængden doserer du selv – men husk, at der kun skal være meget få kartofler, hvis du spiser low carb):

  • Rest af svinekam eller anden steg
  • Løg
  • Grønne asparges
  • En lille håndfuld kartofler
  • Olivenolie
  • Engelsk sauce
  • Tabasco
  • Æg til spejlæg
  • Tomatketchup

Løgene skæres i tern og svitses klare i olivenolie. Kartofler i tern svitses med. Herefter tilsættes kødet, som også er skåret i tern. Til sidst svitses de grønne asparges, som er skåret i små stykker, med. Biksemaden overhældes rundhåndet med Engelsk sauce (som i vores hjem er den vigtigste ingrediens i en biksemad, da det er den, der tilfører retten den helt rigtige smag). Jeg slutter gerne med nogle dråber Tabasco for at gøre den lidt spicy. Serveres med 1-2 spejlæg per person samt en smule tomatketchup.

Grøn low carb biksemad

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s