Mors morgenmad

Rigtig glædelig mors dag til alle jer skønne mødre derude. Jeg har fejret mig selv med en skøn kop kaffe og min yndlings morgenmad, som jeg har spist 5 ud af ugens 7 dage, siden jeg omlagde min kost i 2009. Jeg tror ikke, jeg nogensinde bliver træt af den. Jeg spiser min fromage frais (eller skyr), fordi den

IMG_2473

 1. Smager skønt 
 2. Er meget mættende (indeholder mange proteiner)
 3. Er nem at lave (max 2 minutter)
 4. Er kulhydrat og kaloriefattig (1 portion giver under 200 kcal)

Havens hvide kirsebærtræ

HUSK også, at det er i aften kl 20, vi udtrækker de 5 vindere af vores lille give away med lakridspulver fra Johan Bülow. Hvis du følger os på Bloglovin og lægger en kommentar, kan du stadig nå at være med 🙂

Her kommer opskriften (det kan man næsten ikke kalde det), men alligevel:

Mors morgenmad til 1 person:

 • 200 g fromage frais (eller skyr)
 • ½ ts vanillepulver (uden sukker)
 • ½ ts flydende sød
 • 2 store jordbær i tern
 • evt Sukrin gold til at drysse på jordbær
 • evt 1 sp müsli uden sukker  

Fromage frais røres med vanillepulver og flydende sød. Jordbær skæres i tern og drysses på sammen med Sukrin gold og lidt müsli, hvis man synes.

8 thoughts on “Mors morgenmad

  • Kathe siger:

   Hejsa
   Jeg spiser ikke selv müsli, fordi de typisk er lavet med havregryn, som indeholder rigtig mange kulhydrater. ISIS har lavet nogle udgaver uden sukker, men der er alligevel mange kulhydrater i dem. Mens jeg tabte mig, spiste jeg Fiberkost fra AXA på anbefaling fra min diætist. Nu laver jeg selv min crunch på diverse nødder og Sukrin. Se for eksempel her: https://ravfood.com/2012/11/27/sukkerfri-noddecrunch-med-vanilje-og-kanel/
   Jeg håber, dette er svar nok – ellers spørger du bare igen 🙂
   Mange hilsner og rigtig godt nytår
   Kathe

   Like

   • Agathe Thrue siger:

    Tusind tak for tippet- sådan en crunch skal jeg vist have lavet 🙂 Husker jeg ikke korrekt med, at AXA fiberkost også er ret kalorieholdig?

    Like

   • Kathe siger:

    Jo, det er det. Men det er al crunch og derfor spiser bør man kun bruge det som drys. Jeg spiser typisk 25 g på min skyr eller fromage frais.
    Mvh Kathe

    Like

  • Kathe siger:

   Det gør det nemlig ikke. Måske er det også en af grundene til, at jeg bliver ved med at spise det. Hvis du er til surmælksprodukter, kan det absolut anbefales 🙂

   Like

  • Kathe siger:

   Ja, hvad gjorde vi dog dengang, vi ikke kendte fromage frais :-)?
   Jeg bruger den iøvrigt også til dressing – blendet med hvidløg og krydderurter. Det smager herligt 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s