Scrambled æg med skinke

I morges fik jeg lyst til en god gang scrambled æg og skinke med masser af proteiner, noget fedt og næsten ingen kulhydrater. Det hele gav 300 kalorier, hvilket er 100 kalorier mere, end jeg plejer at få til min morgenmad. Jeg vil se, om jeg føler mig mere mæt i formiddag og kan undvære det æble, jeg plejer at spise inden frokost. Retten laves på få minutter og kan også bruges som frokostret – eventuelt med en salat som tilbehør.

Scrambled æg med skinke

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 sp vand
  • 1 ts olie
  • 75 g mager skinke
  • 1 tomat
  • lidt grønt til pynt
  • salt og peber

Æggene røres let med 1 sp vand og hældes på en pande med 1 ts olivenolie. De svitses under omrøring, indtil der ikke er mere flydende æggemasse (ca 2 min). Serveres med skinke, tomat og UDEN brød, hvis man vil spare på kulhydraterne .

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s