Vind “Plan B – de hurtige retter” fra Sense

EDIT den 24/1 2016:  1000 mange gange tak for alle jeres kommentarer med super gode ideer til fastfood. Vi har trukket de 3 personer, som hver skal vinde en Sense opskrift bog – og det er Michelle, Dorthe og Sabrina. Alle vinderne har fået besked ❤

Jeg har modtaget 3 bøger fra Suzy Wengel med titlen “Plan B – de hurtige retter”, som jeg vil give videre til 3 af jer læsere.

For et par uger siden skrev jeg om kostprogrammet Sense, som er en metode til vægttab, hvor du ikke skal veje din mad og/ eller tælle kalorier. Det handler om at spise med fornuften. Du bruger dine hænder som måleredskab og spiser 3 hovedmåltider om dagen, som i grove træk ser således ud:

 • Håndfuld 1 og evt 2 er grøntsager
 • Håndfuld 3 er protein
 • Håndfuld 4 er stivelse og/ eller frugt – men kan erstattes af grøntsager eller  ½ protein/ ½ grøntsager 
 • Desuden 1-3 sp fedtstof/ måltid

Den eneste regel i Sense er, at du til to ud af de tre måltider spiser grønt, protein og fedt i en mængde som mætter i 5-6 timer. Det sidste måltid må godt afvige – så længe det ikke giver mere end 500-600 kcal.

Jeg bruger selv metoden i hverdagen – som regel til frokost og aftensmad – og det giver mig en god fornemmelse af, hvor meget, jeg kan fylde på min tallerken.

Sense - slank med fornuftSense - slank med fornuft

Suzy Wengel, som har opfundet metoden (og selv tabt sig 40 kg) har sammen med Ida Holm skrevet sin opskriftbog nr 2. Den hedder “Mad med hjerte og fornuft” – Plan B – de hurtige retter. Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Plan B bruger du, når du har travlt og det skal gå lidt stærkt – eller på dage, hvor du ikke lige har energi til en masse køkkenarbejde.Alle retter i bogen kræver kun 5 – 15 minutters tilberedning.

Bogen indeholder 115 flot illustrerede sider. En masse low carb opskrifter, der er lette at gå til – og hvor de fleste også kan passes ind i en LCHF livsstil.

 • Kort introduktion til Sense
 • Hak og servér
 • Kort, effektiv arbejdstid
 • Ovnen klarer resten
 • Forslag til ugeplan

Suzy Wengel har været så sød at sponsorere 3 bøger til vores give away. For at deltage skal du kort beskrive din favorit fast food (altså af den sunde slags) i kommentarfeltet – helst ovre på Facebook eller her, hvis du ikke har Facebook.

Vi trækker 3 vindere på søndag den 24/1 kl 20.00

17 thoughts on “Vind “Plan B – de hurtige retter” fra Sense

 1. Ck siger:

  Min absolutte favorit “fast-Food” er uden tvivl rugbrød med diverse hurtige pålægstyper; avocado, hummus, fisk eller lignende! Nemt, sundt og smagfuldt!

  Like

 2. Helle munksgaard siger:

  Uha det ville være dejligt med nogle bøger. Er lige startet så kunne godt bruge noget hjælp.
  Jeg er ret vil med tun på Salatblad, men har ikke så mange opskrifter endnu.

  Like

 3. Vibeke siger:

  Tunmousse på salatbund. Jeg er selv startet på at spise efter senseprincipperne, så det vil være dejligt at vinde bogen.

  Like

 4. helle siger:

  Det må klart være selleri-fritter serveret til en “pizza”, der er lavet på grøntsagsfladbrød og så med tomatsauce, ost og skinke/kyllingestrimler på toppen. Det er godt:)

  Like

 5. Nina siger:

  Dejligt med opskrifter til “hurtig” mad … ved ikke om æggekage hører under fast food?!? Men at smide bacon i ovnen & æggene på panden – det hele er klart på 15 min.

  Like

 6. Rosa siger:

  Det lyder spændende! Jeg er stadig ikke på FB, så bliver simpelthen nødt til at skrive her ;^) Min favorit hurtig-mad må være squashghetti og hvidløgsinficeret tomatsauce med oliven, kapers og parmesan ^_^

  Like

 7. Mia Dybdahl Andersen siger:

  Sikke en dejlig giveaway. Der er jo så mange lækre sunde fastfood-retter at vælge mellem – men én af favoritterne må være hotdogs. De lækre økologiske pølser fra Hanegal i spidskålsblade med hjemmerørt hvidløgsdressing af skyr, sennep, hvidløg og friske krydderurter. Mums!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s