Vind et eksemplar af “Mit grønne køkken” (sponsoreret indlæg)

EDIT 12/10: Af hjertet tak for jeres fine og grundige tilbagemeldinger. Det har været fint at se, at I påskønner det, som vi prøver at udtrykke på bloggen: ærlighed, enkelhed og æstetik. Også tak for jeres fine forslag, som jeg vil samle op på og herefter kommentere. Og nu til vinderen, som er Sanne Møller. Jeg har en bog liggende til dig 🙂

Vi har været så heldige at få lov til at udlove et eksemplar af Ditte Ingemann´s nye, skønne kogebog “Mit grønne køkken”. Ditte Ingemann er bl.a. kendt fra bloggen The Food Club, og har udgivet flere andre kogebøger. Denne udgivelse er absolut ligeså smuk og inspirerende som Dittes tidligere bøger.

Gyldendal skriver om bogen: I MIT GRØNNE KØKKEN serverer Ditte Ingemann 80 fantastiske retter med ekstra grønt, der kan spises alene – men også bruges som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Der er altså ikke tale om en klassisk vegetarkogebog, men en kogebog, der har det grønne som omdrejningspunkt i stedet for kødet. Glæd dig til nye, spændende salater, farverige supper, grønne hovedretter og lækkert tilbehør, men også til et kapitel om morgenmad og inspiration til, hvordan du får ekstra grønt ind i dagens måltider.

Mit grønne køkken Hvis du gerne vil vinde et eksemplar, skal du lægge en kommentar – helst ovre på Facebook, eller her på bloggen, hvor du skriver din mening om flg. punkter:

 1. Hvad fungerer godt på Rav Food?
 2. Hvad vil du gerne have mere af?

Vi finder en vinder på søndag den 11/10 kl 20.00

Mit grønne køkken

50 thoughts on “Vind et eksemplar af “Mit grønne køkken” (sponsoreret indlæg)

 1. Line M. siger:

  Jeg er vild med at opskrifterne altid har lækre billeder. For mig er det visuelle det vigtigste.
  Jeg kunne godt bruge flere hurtige hverdagsretter som er velegnede til travle familier.

  Like

 2. Pernille Bennedsen siger:

  Svar punkt 1: Der er alsidige opskrifter. Noget for enhver smag. Opskriften virker altid indbydende idet der altid er billeder af maden.
  Svar punkt 2: Det kunne være interessant med en ny kategori, der viser opskrifter der er særlig børnevenlige. Både i forhold til at lave maden men også spise det.

  Like

 3. Nicoline siger:

  Syntes du har en flot og inspirerende blog og er altid nysgerrig på hvad du laver næste gang 😊
  Hvis jeg skulle komme med noget der kunne være mere af er det nok flere nemme opskrifter til en travle familie 😊

  Like

 4. Jeanette Hosbond siger:

  Jeg er vild med variationen og billederne ved opskrifterne – jeg bliver meget inspireret, og gemmer MANGE af indlæggene til senere anvendelse i køkkenet. 🙂
  Jeg synes det er hyggelige med blogs generelt, når man lige lærer lidt om personen bag, hvordan har rejsen været til nu, hvad er passionen foruden det man skriver osv. det meget hyggeligt! Men jeg er os vild med bloggen som den er 😀

  Like

 5. Tina H siger:

  Jeg synes, at billederne til de forskellige opskrifter er super gode 🙂 Jeg kunne godt tænke mig noge flere nemme hverdagsretter 🙂

  Like

 6. Annette J siger:

  Først og fremmest super lækker præmie!
  1. Jeg synes selve bloggens layout er tiltalende samt på det mere personlige plan at det er en “nærværende” blog. Det er rart at det lyser igennem du læser folks kommentarer for mig er det ligesom at have en kogebog, så jeg kalder din blog for min moderne kogebog 🙂
  2. Mættende grønne opskrifter da jeg gerne vil spise mere grønt, men ikke rigtig formår at få lavet nogle retter der mætter. Ellers så opskrifter hele familien kan være med på.. Synes det kan være svært at få lavet retter der både passer til mænd med hårdt fysisk arbejde og jeg selv som gerne vil spise mere vegetarisk og så noget der samtidig er børnevenligt.

  Like

 7. Elisabeth siger:

  Billederne fungerer super godt! De ser så lækre og indbydende ud 🙂
  Det kunne måske være interessant med nogle indlæg, der ligger op til debat om de forskellige synspunkter der er, eks. om LCHF, økologi etc.

  Like

 8. Amalie Adsersen Rytter Jensen siger:

  Det er en dejlig nem blog at finde rundt i ligeledes er opskrifterne. Man kan mærke som bruger, at der virkelig bliver lagt kræfter og kærlighed i arbejdet. Der bliver tænkt på sundhed i maden samtidig med, at opskrifterne nogle gange er lidt syndige – det er det, som gør, at jeg vender tilbage til bloggen hele tiden – den er ærlig.
  Jeg kunne godt bruge nogle flere ‘gode råd’, f.eks. om gode restauranter, køkkenredskaber, og bare gode husmodertips 🙂

  Like

 9. Louise O siger:

  1. Må indrømme som andre også påpeger jeg er vild med opskrifterne! Sund mad og letle at lave. Samtidig kombineret med pæne illustrationer, så er jeg glad 🙂
  2. Nu har jeg ikke lavet mad så længe så alt omkring køkkenfif modtages gerne.

  Like

 10. Lis siger:

  Altid dejlige nye opskrifter med skønne billeder – det får mig ud i køkkenet og “jeg skal lige prøve opskriften”

  Meget gerne mere “grønt” måske med inspiration fra den nye bog

  Like

 11. Anne-Marie siger:

  Der er nogle rigtig interessante opskrifter også selvom man ikke lige følger LCHF. Så jeg finder meget inspiration her til at prøve nye ting. Det håber jeg også fremadrettet også kunne jeg godt bruge mere inspiration til at gøre grøntsagerne til mad, istedet for tilbehør.

  Kh.
  Anne-Marie

  Like

 12. Mette siger:

  Rav food er først og fremmest lækre opskrifter, som jeg ofte prøver og vender tilbage til. Elsker kombien af sund mad og syndige kager. Det gør bloggen troværdig og ærlig.

  Like

 13. nana siger:

  I har en dejlig blog – og herinde er en af de få blogs der fortolker mad lige som jeg kan li det – Det er aldrig fanatisk , det er bare mad 😊

  Jeg ville elske personlige indlæg , menneskerne bag …

  Like

 14. rikkemelgaard siger:

  Hvad fungerer godt på Rav Food?
  – Æstetik! Jeg tænker det altid når jeg besøger jer. SÅ smukke billeder, inspirerende og velskrevne indlæg og lækre opskrifter…. Samtidig fin afveksling mellem “temaer”
  Hvad vil du gerne have mere af?
  – Jeg er svært glad for jeres Low Carb Slik kategori, som jeg altid elsker nye indlæg i!
  (melgaard.r@gmail.com)

  Like

 15. Karoline Egelund siger:

  Der er meget balance! En go mængde af forskellige indlæg, som alle er inspirerende og med super pæne billeder! Derudover er det rigtig rart med næringsindhold i bunden af opskriften 🙂

  Noget der ku være bedre, kunne være flere opskrifter, men det jo fair nok at det er kvalitet frem for kvantitet 😉

  Like

 16. Maja Schlünsen siger:

  Jeg synes, at det fungerer rigtig godt, når du laver ernæringsberegninger til opskrifterne 🙂 Det er super rart for os, som gerne vil følge lidt med i det 🙂
  Jeg kunne godt tænkte mig lidt flere brød, kage og pizza opskrifter? Også med beregningerne til 🙂

  Like

 17. idawestphall siger:

  Jeg elsker at du altid er så inspirerende og får mig til at rende i køkkenet, hver gang jeg kigger på din blog, fordi jeg har lyst til at lave det samme 🙂

  Like

 18. Eva Jørgensen siger:

  De to ting der fungerer alle bedst er at der ALTID er lækre klare billeder OG at der opdateres jævnligt så man bliver ved med at følge med og aldrig er utålmodig. Mmmmmm jeg elsker kager så flere rav cakes:)

  Like

 19. Natacha siger:

  Først og fremmest tak for en dejligt inspirerende blog, der altid får mit mundvand til at løbe i vand 🙂
  Jeg er først og fremmest rigtig glad for, at I så jævnligt opdaterer jeres blog med spændende nye opskrifter, samt at opskrifterne er så varierede: alt lige fra grønt tilbehør, kødretter, desserter (også de enkelte syndige af slagsen, der sniger sig ind i ny og næ) samt lækre drikkevarer.
  I forhold til forbedring kunne jeg godt tænke mig flere opskrifter uden mælkeprodukter. Når man er laktoseintolerant og i høj grad samtidig prøver at lever efter LCHF-principperne, kan man desværre godt “gå glip af” nogle ellers virkelig lækre opskrifter, som I lægger op en gang imellem, og det er ærgeligt.

  Like

 20. Liv siger:

  Billederne(!) – de fungerer bare SUPER godt! Flotte billeder der inspirerer og giver lyst til at kokkerere. Fortsæt det! Og gerne med flere af ‘hurtige’ eller ikke mælkeholdige retter.

  Like

 21. Kirstine siger:

  Jeg synes især at det der fungerer super her på Ravfood er den gode strøm af indlæg med vekslende indhold; anmeldelser, opskrifter og anbefalinger! Det jeg kunne tænke mig mere af er nogle flere personlige indlæg; hvad har I i jeres køkkenskabe? Gode råd, hvilke retter elsker i og vender I altid tilbage til? Favorit spisesteder osv.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s