Boganmeldelse: “LOW CARB fra The Food Club”af Ditte Ingemann

Dette er en anmeldelse af Ditte Ingemanns nyeste kogebog: “LOW CARB fra The Food Club” med undertitlen “Sund og slank med få kulhydrater”. Bogen er netop blevet udgivet på Gyldendal den 27. december. Ditte Ingemann, som har en bachelor i ernæring og sundhed, er også kvinden bag bloggen “The Food Club” og hun har tidligere udgivet kogebøgerne “Sunde søde sager fra The Food Club” og “Salater fra The Food Club“.

Low carb fra The Food clubLow carb fra The Food club-4

“LOW CARB fra The Food Club” er for dig, som gerne vil spise sundere og enten tabe dig eller bare holde vægten. Opskrifterne er som titlen antyder med få kulhydrater, intet tilsat sukker, ingen forarbejdede fødevarer og få kornprodukter.

Hvordan fungerer bogen?

  • Først en gennemgang af principperne bag low carb
  • Dernæst afsnittet “I mit køkken”, hvor forfatteren gennemgår, hvad du har brug af køkkengrej og produkter for i et low carb køkken.
  • Opskrifterne ( der er 80 af slagsen) er delt op efter måltid: morgenmad, frokost, snacks, aftensmad og dessert.
  • Det sidste afsnit i bogen indeholder madplaner for dig, der enten gerne vil tabe dig, leve sundt eller som træner tit.

Low carb fra The Food club-2Low carb fra The Food club-3

Og hvad synes jeg så om bogen?

Det er en velskrevet og smuk kogebog. Jeg kender Ditte Ingemanns for hendes skønne madbilleder (som hun selv tager) og er heller ikke blevet skuffet denne gang. Opskrifterne er enkle og appetitlige. Jeg er så glad for, at hver eneste opskrift er illustreret – for mig er mad nemlig både for øjet og for ganen.

Jeg er stor fan af, at Ditte Ingemann ikke retter sig imod en bestemt “madreligion” – eller hvad man skal kalde det. Hun tager det bedste fra low carb, LCHF og stenalderkost – og mikser det til sin egen stil. Og det fungerer altså rigtig godt.

Selvom nogle af opskrifterne måske er kendte blandt low carb spisere, så tilfører Ditte Ingemann dem altid et forfriskende twist – det være sig i forhold til styling af retten eller med tilføjelse af lidt anderledes ingredienser. Således er hendes udgave art blomkålspizzaen smuk og enkel – og lige til at sætte tænderne i. I opskriften på stenalderbrød, tilføjer Ditte Ingemann nogle grøntsager – så også denne opskrift er kommet på min “to do” liste.

Alt i alt, synes jeg, at “LOW CARB fra The Food Club” er en kogebog, hvor man får virkelig meget for pengene. Der er mange af opskrifterne, som jeg har lyst til at gå igang med – og der vil uden tvivl lande et par stykker på bloggen i den kommende tid 🙂

Bogen købes billigst lige nu hos Gucca.dk til 227 kr (vejl. pris er 299 kr).

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

3 thoughts on “Boganmeldelse: “LOW CARB fra The Food Club”af Ditte Ingemann

  1. Randi Rosa siger:

    Kommer der ikke en giveaway med denne bog også? Ville da være dejligt at vinde den til kogebogssamlingen 😀

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s