Sunde Søde Sager fra The Food Club – anmeldelse og give away

EDIT den 13/4 kl 20.30: Vi har trukket vinderen af denne give away. Det blev Søren, som har fået besked via FB:

Vi har endnu en gang været så heldige at få et par skønne kogebøger ind ad døren til anmeldelse og give away. Denne gang er det Gyldendal, som har sendt os 2 eksemplarer af Sunde Søde Sager, som er skrevet af Ditte Ingemann fra  bloggen The Food Club. En virkelig inspirerende og æstetisk kogebog, som jeg allerede har forelsket mig i. Bogen indeholder 70 opskrifter på store og små kager, tærter, is og desserter UDEN hvedemel og hvidt sukker. Det har Ditte nemlig udskiftet med grovere meltyper, nøddemel, frugt, honning og sirup. Man kan sagtens bruge opskrifterne i bogen, selvom man spiser LCHF, Ved alle opskrifterne er der nemlig markeret, hvilket type kost, opskriften retter sig imod: fuldkorn,paleo, glutenfri, LCHF. Der er også et register bagest i bogen, hvor man kan se en oversigt over de enkelte kategorier – hvilket er super fint. Der er 11 “rene” LCHF opskrifter og 23 paleo opskrifter. Desuden er det rimelig enkelt at udskifte melet i ikke LCHF opskrifterne med nøddemel og honning/ sirup med for eksempel Sukrin.

Sunde Søde Sager fra The Food Club - anmeldelse og give awaySunde Søde Sager fra The Food Club - anmeldelse og give away

Udover en rigtig fin introduktion til brugen af bogen, gennemgår Ditte også, hvad hun har i sine køkkenskabe = hvad er det for nogle sjove ingredienser, som vi bruger, når vi vil undgå hvidt sukker og hvedemel. Det er alletiders, hvis man er ny i denne verden. Jeg vil desuden rose Ditte for de fantastisk smukke billeder, som også er hendes varemærke på The Food Club. Ditte forstår at style maden flot  og lave noget meget inspirerende og appetitlige billeder. Det er rigtig mange af opskrifterne, som jeg skal have afprøvet. Nr 1. på listen er Chokoladetærten med tiramisucreme på side 57. Den ser bare så indbydende ud, så den kommer med stor sandsynlighed på søndags menuen i denne uge.

Sunde Søde Sager fra The Food Club - anmeldelse og give awaySunde Søde Sager fra The Food Club - anmeldelse og give away

Kan man have glæde af  Sunde Søde Sager, hvis man spiser LCHF? Ja, det mener jeg sagtens, at man kan. Som tidligere nævnt, er det ganske nemt at konvertere Dittes opskrifter til LCHF kost – og der er bare så meget lækker inspiration at hente. Selv bager vi indimellem “IKKE LCHF” kager – og de næste par stykker vil helt sikkert komme fra DIttes kogebog. Desuden kan jeg rigtig godt lide, at bogen er med fast omslag og i en super lækker kvalitet.

Vi har som tidligere nævnt fået et ekstra eksemplar af Sunde Søde Sager, som vi kan forære til en af jer søde læsere. Konkurrencen foregår denne gang på vores Facebook side, hvor I bare skal like og dele indslaget for at være med.

Vi trækker en vinder på søndag den 13/4 kl 20.00 og offentliggør navnet på Facebook.

Indlægget af sponsoreret af Gyldendal, som har foræret os de to bøger – men anmeldelsen er 100% udtryk for vores egne meninger.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s