Salater fra The Food Club – anmeldelse og give away

EDIT den 17/8 2014: Vinderen blandt deltagerne på facebook og her på bloggen blev Lis J, som får sendt en bog med posten. Tak for alle jeres kommentarer og delinge 🙂

Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af Ditte Ingemanns “Sunde søde sager  fra The Food Club“. Ditte Ingemann er en af de dygtigste (efter min mening) madbloggere i Danmark. Hun har bloggen The Food Club, der ligesom DI´s kogebøger  er fyldt med inspirerende opskrifter og smukke billeder.

Derfor havde jeg også stor lyst til at anmelde DI´s første bog “Salater fra The Food Club”.  Alt i alt en lækker salatbog med masser af ny inspiration – selv for en halvgammel kogekone som mig.  Den kan absolut anbefales – til såvel unge som gamle kogekoner og – mænd. Desværre har den ikke et opskrift register, men derimod et råvare register. Det er ikke så smart, synes jeg – men det er til at leve med.

Salaten på nedenstående billeder er en hvidkålsalat med en overraskende lækker dressing. Den kommer her på bloggen inden så længe 🙂

Salater fra The Food Club - anmeldelse og give awaySalater fra The Food Club - anmeldelse og give awaySalater fra The Food Club - anmeldelse og give awayAlt det gode:

  • Bogen er inddelt efter salaternes farver: grøn, orange, lilla, gul og rød. Det er lige mig, fordi jeg ofte laver tone-i-tone salater – det er bare noget af det smukkeste, synes jeg. DI skriver lidt om hver grøntsagsfarve – hvad man får af sunde sager fra de forskellige farver grøntsager.
  • Bogen er på 185 sider, hvilket giver omkring 90 dejlige salatopskrifter – så man får virkelig valuta for pengene, synes jeg.
  • Ved alle salater er anført, hvilken årstid de passer sig bedst til
  • Alle salater er illustreret med DI´s vanlige meget smukke billeder, som hun selv tager. Hun er en meget kreativ mad styler og dygtig fotograf.
  • Mange af salaterne er enkle og med få ingredienser, som ofte er anvendt på en dejlig utraditionel måde.
  • Opskrift beskrivelserne er gode og pædagogiske
  • Bogen er i hardback og oser af kvalitet. Det er sådan en bog, som man har lyst til at gå på opdagelse i.

Gyldendal har været så flinke at sponsorere dels vores  anmeldereksemplar og  dels et eksemplar til en af jer læsere.

Hvis du gerne vil vinde et eksemplar af Salater fra The Food Club, skal du haste over på vores Facebook side, hvor konkurrencen foregår. Du skal bare dele og kommentere på opslaget for at være med.

Vi trækker en vinder på søndag den 17/8 2014 kl 20.00.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

2 thoughts on “Salater fra The Food Club – anmeldelse og give away

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s