Bagerina LCHF bageblandinger give away

EDIT den 29/9 kl 21: Så er vinderen fundet via random.org. Det blev Bettina K kommentar nr 14 🙂

Vi har været så heldige at modtage nogle fine bageblandinger fra Lowcarb Store. Rikke og Thomas, som har netbutikken, har stort set alt, hvad et low carb hjerte kan begære. Vi har i første omgang prøvet deres LCHF valnøddeboller af mærket Bagerina. Det er en melblanding, som blot røres op med kvark (eller fromage frais) samt æg – og vupti, har man en dej, der efter lidt hviletid kan sættes på en bageplade. Det er nogle virkelige lækre boller, som minder mig lidt om stenalderbrødet. De smager skønt og næringsindholdet er også ganske fornuftigt (set med LCHF øjne):  pr. 100 g: 537 kcal, 20 g protein, 46 g fedt, 9 g kulhydrater.  Vi serverede brødet som tilbehør til en lækker fredagsmenu, hvor man godt kan tillade sig at nyde et stykke lækkert brød 🙂

Bagerina LCHF bageblandinger give away

Bagerina LCHF bageblandinger give away

Vi vil gerne udlove 2 bageblandinger fra Bagerina som give away, nemlig en LCHF valnøddeboller og en blanding til et LCHF mørkt, krydret brød. For at deltage i lodtrækningen, skal du blot like vores FB side og skrive i kommentarfeltet, at du gerne vil være med. Vi trækker en vinder på næste søndag den 29.9 kl 20.00.

27 thoughts on “Bagerina LCHF bageblandinger give away

  1. Katrine Frisgaard Gunnersen siger:

    Det lyder spændende. Bager alt brødet selv herhjemme – har faktisk lige tændt ovnen og hældt to liter vand i bunden af ovnen, så brødet opnår en fantastisk skorpe – og så er mine 2 øl-speltbrød klar til bag 🙂 Koldthævede natten over 🙂

    Like

  2. Camilla H H siger:

    Ej, hvor vil jeg gerne være med i konkurrencen! 🙂 Jeg er selv ret ny inden LCHF verdenen og det kunne være spændende med brødblandinger, så der er hurtigt brød til mig! 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s