Sund Jordbær Is

Jeg elsker is! Men at få besøg af Ben & Jerry flere gange om ugen er hverken godt for taljen eller for den sags skyld pengepungen. På denne her måde får man noget sødt til aftenkaffen uden at kunne få dårlig samvittighed og som et ekstra plus en masse vitaminer og proteiner!

Ingredienser til 2 personer

  • 150-200 g frosne jordbær
  • 200 g fromage frais el. skyr (kan købes i Kvickly, Rema og Netto)
  • sødemiddel
  • ca. ½ tsk vaniliepulver (kan købes i Kvickly – Brugt. evt. vaniliesukker, hvis du ikke har andet.


Jordbær, fromage frais og vaniliepulver blendes sammen med en stavblender (evt. i en foodprocesser, hvis du ikke har en stavblender) – Start med 2/3  af jordbærrene. Put resten i lidt efter lidt – til du opnår den ønskede is-konsistens (evt. flere, hvis det er)!  Smag til med sødemiddel og top desserten med f.eks. lidt mandelflager eller friske bær.

God fornøjelse! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s