Lidt om vores vanilje – og en give away

EDIT 21/6 kl 2000: 1000 tak for jeres store interesse for vores lille vaniljekonkurrence. Jeg har trukket 2 vindere via random.org: her på bloggen er det kommentar nr 23 (talt fra starten) og ovre på FB har random.org valgt kommentar nr 31 (også talt fra start). Altså er vinderne Tina (på bloggen) og Maria Amsinck på FB. Tillykke til jer 🙂

Ca 1 gang om året køber jeg en stor dåse ren vaniljepulver fra Vanillamart.uk. Det her jeg gjort i mange år. Jeg elsker at have denne store dåse vaniljepulver stående i min køkkenskuffe – den giver mig en følelse af, at her behøver jeg ikke at spare på noget. Og det føles så godt.

Vanillamarts vaniljepulver er god og billig. For en dåse med 200 g betaler jeg 288 kr – og kvaliteten er den samme som den fra Urtekram. Skulle jeg købe det samme herhjemme, ville det koste mig ca 500 kr. Så det er næsten halv pris. Portoen er også til at betale, synes jeg – det koster 5£/ forsendelse

Indtil kl 24 idag kan du få yderligere 10 % rabat på dine køb hos Vanillamart. For at få rabatten skal du blot følge dette link.

IMG_34511

Ejeren af Vanillamart, Harry, har været så rar at sponsorere en masse vaniljestænger til en give away. Der er stænger fra Uganda, Madagascar, Tahiti, Indonesien, Indien og Mexico. Spørg mig ikke, hvad forskellen er – for jeg aner det ikke. Jeg kan blot se, at prisen på en pakke vaniljestænger varierer fra 33 kr til 195 kr – så der er med sikkerhed forskel på kvaliteten.

2 læsere kan vinde hver 3 pakker vaniljestænger. Læg en kommentar her eller endnu bedre ovre på Facebook – og vi trækker vinderne på næste søndag den 21/6 2015 kl 20.00

Vaniljestængerne er sponsoreret af Vanillamart.uk – og jeg har selv købt min egen vanilje 🙂

46 thoughts on “Lidt om vores vanilje – og en give away

 1. Pernille siger:

  Er helt sikkert en dåse, der skal skaffes til skuffen her hjemme også!! Og så vil det da ikke være dårligt med et par gode stænger også 😉

  Like

 2. Laila M siger:

  Nøjjjj, tak for et mega tip!! Der skal jeg ind og købe vanilje ;o) Bruger så meget vanilje i mit køkken, så det kunne være meget meget lækkert at vinde disse stænger 🙂

  Like

 3. Sus siger:

  Jeg er tosset med vanille og kom et år til at købe 500g hos Vanillamart. Vanilleforgiftning!? Dejligt smager det, så vil gerne være med.
  Hilsen Sus Tonnisen

  Like

 4. sarah skytte siger:

  Tak for tip, fedt at kunne spare penge der. God vanilie er mit hverdagskrydderi, putter det i næsten alt 🙂

  Like

 5. Jette Diaby siger:

  Hvor ser det interessant ud med alle de forskellige vanilje stænger Vanilla Mart har og så kan de købes et sted. Tak for din videregive og hvilken luxsus giveaway.

  Like

 6. Rosa siger:

  Har jo ingen FB profil… så lægger en besked her. Vil da mægtig gerne have fingre i lidt lækker vanille 😛

  Like

 7. Stine siger:

  Tak for tippet om hvor man kan købe vaniljepulver lidt billigere 🙂
  Det ville være lækkert at vinde og det passer perfekt nu her hvor der lige om lidt bliver ferie og så skal der laves hjemmelavet koldskål og is.

  Like

 8. HeLene siger:

  Hvilken drøn dejlig konkurrence, jeg elsker vanilje og takker for tippet om et alternativ til urtekram, så kan jeg både spare pengene og de mange metaldåser man får købt og smidt ud (prøver at genbruge dem men de er mange når man bruger meget vanilje) når de ikke engang er fyldt til halvdelen.

  Virkelig lækker giveaway og super ide! Tak! Krydser fingre og vaniljestænger! =)

  Like

 9. maj siger:

  Uhm, jeg kan næsten dufte vanillen, selvom jeg sidder i morgenkø i en sur, gammel rutebil :-D. Tænk at kunne spække sin krydderi kurv med sådan en omgang lækkerier!

  Like

 10. Anna-Maria siger:

  Jeg krydser fingre! Vanilje er min yndlingsduft i hele verden, og hvis jeg vinder, skal disse helt klart afprøves i en panna cotta til min studenterfest om lidt 🙂

  Like

 11. Signe O. siger:

  Åh, jeg elsker vanille – og bruger det så ofte, jeg kan komme til det! Køber også selv ved vanillemart. Kvaliteten og prisen er i orden – men har dog aldrig købt vanillepulveret.. Måske jeg skulle prøve det 🙂

  Like

 12. Pia Rotbøl siger:

  Åh der er intet bedre i verden end sådan en rigtig fed lækker vaniljestang, den dufter og smager himmelsk ❤

  Like

 13. Nina siger:

  Forskellen er kvaliteten og smagen. Og i den grad størrelsen! 😊

  Herhjemme bruger vi vanilje i enhver dessert det er muligt. Endda også i kaffen, teen og i creme fraisen.

  Like

 14. Mia Dybdahl siger:

  nej, en lækker giveaway. Jeg bruger vaniljepulver dagligt i min morgenmad, smoothies, desserter, snacks… jeg kunne fortsætte! Så det ville være fantastisk at vinde og afprøve det her produkt. Jeg krydser! 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s