GIVE AWAY: “LOW CARB fra The Food Club”af Ditte Ingemann

EDIT den 11/1 2015 kl 21.30: Tak for jeres store deltagelse i vores give away af Ditte Ingemanns “LOW CARB fra The Food Club” både her og på Facebook. Vi har udtrukket vinderen og det blev……..
Trine Riis, som får tilsendt et eksemplar fra forlaget.

Forleden postede jeg en anmeldelse af DItte Ingemanns nye, skønne kogebog: “LOW CARB fra The Food Club”. Jeg lovede da, at kontakte Gyldendal for at høre , om de vil sponsorere et eksemplar til en af jer derude. Det vil de rigtig gerne.

Så hermed annonceres årets første GIVE AWAY, hvor vinderen trækkes søndag den 11/1 2015 kl 20.00. Hvis du vil deltage, skal du lægge en kommentar til opslaget ovre på Facebook (eller her, hvis du ikke har Facebook).

Low carb fra The Food club-4Low carb fra The Food club

Og til sidst en lille “teaser”: Om et par dage vil jeg anmelde Jane Faerbers nye kogebog “LCHF  året rundt”. Den glæder jeg mig rigtig meget til at læse. Også her vil der være et eksemplar til en af jer.

Bogen er sponsoreret af Gyldendal.dk 

Bogen købes billigst lige nu hos Gucca.dk til 227 kr (vejl. pris er 299 kr).

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

 

52 thoughts on “GIVE AWAY: “LOW CARB fra The Food Club”af Ditte Ingemann

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s