Anmeldelse & give away af Mano fra Kähler

EDIT den 18/5 2014: 1000 tak for jeres store interesse for denne komkurrence. Vi har i aften trukket de 2 vindere: det blev Sonja M, som har vundet fad og kande. Pia C har vundet tekanden og den lille krukke med låg. Tillykke til jer 2.

Jeg må blankt indrømme, at jeg er ret vild med mange af Kählers produkter. Især dem fra Mano serien. De er funktionelle og de er smukke – og hvad mere kan man ønske sig?

Sidste efterår var vi oppe og besøge Kähler i Århus, hvor designeren af Mano serien Jeanette List Armstrup fortalte, at ideen til seriens organiske former fik hun ved at fylde gips i balloner, forme den stadigt flydende gips i ballonerne og på den måde mærke, hvad der føltes rigtigt. Formålet med hendes design er at lave ting, der ikke står gemt i køkkenskabet, men som appellerer til at blive brugt. 

Mine Mano produkter bliver brugt hver eneste dag. Favoritterne er dels fadene, men også krusene, der ligger rigtig godt i min hånd. Der er ikke noget bedre end at holde om et Mano krus fyldt med te og få varmet sine hænder.

Fadene er jeg meget begejstret for, fordi maden præsenterer sig så fint i dem. Jeg ved egentlig ikke, om man bør kalde dem for fade eller skåle, for de opfylder begge funktioner. Lidt højere end et fad og lidt lavere end en skål.

Kähler har lavet nogle skønne forårsudgaver af deres mest populære produkter i farverne blomme, jade og dusty yellow. De er altså virkelig smukke og fungerer rigtig fint sammen med de andre farver for serien. I love it 🙂 Anmeldelse & give away af Mano fra KählerAnmeldelse & give away af Mano fra KählerAnmeldelse & give away af Mano fra KählerAnmeldelse & give away af Mano fra Kähler Og nu til formålet med dette indlæg – nemlig vores give away. Vi har fået lov til at forkæle 2 af jer læsere med nogle af de dejlige Mano ting:

 1. En kan vinde en sort tekande og en lille skål med låg
 2. En anden kan vinde en kande og et fad.

Hvad skal man gøre for at deltage i denne give away, som foregår på vores Facebookside?

 1. Du skal like og dele indlægget på bloggens Facebook om denne give away
 2. Du skal gå ind på Kählerdesign.com og finde ud af, hvilken farve, du foretrækker
 3. Du skal skrive i kommentarfeltet på bloggens Facebook, hvilken præmie du gerne vil vinde og i hvilken farve

Vi trækker 2 vindere søndag den 18/5 kl 20.00 og offentliggør navnene her og på Facebook

Produkterne til vores give away er sponsoreret af Kähler . Jeg kan dog roligt sige, at alt hvad der er skrevet her er 100% udtryk for min egen mening.

7 thoughts on “Anmeldelse & give away af Mano fra Kähler

 1. Sanne Møller siger:

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne vinde fadet og kanden, så jeg kan præsentere mine salater (ofte lavet fra jeres opskrifter) lige så flot som i kan;-) Jeg spiser nemlig lige så meget med øjnene som med maven:-))
  Kh Sanne M

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s