Mysli med røde linser, mandler og kokos

Her kommer en lækker og anderledes opskrift på mysli, som jeg fandt hos Sund Mums. Jeg har selv lavet nogle ændringer, så den passer bedre til mig (dvs er uden sukker), men hvis I har lyst til en honning version, så tjek den ud på hendes lækre blog ;). Jeg spiser myslien på min skyr sammen med frisk frugt til morgenmad! Hvis I ikke allerede har smagt den, kan jeg klart anbefale Cheasy Skyr 0,2% m solbær / blåbær smag. Den smager vildt lækkert og er sødet med sødemiddel (hvor de fleste frugt skyr er sødet med sukker).

Mysli med røde linser, mandler og kokosMysli med røde linser, mandler og kokosMysli med røde linser, mandler og kokos

Ingredienser

  • 250 g røde linser (ukogte)
  • 300 g groft hakkede mandler
  • 3 spsk olie (jeg brugte 2 spsk oliven og 1 spsk kokosolie)
  • 3 spsk Sukrin gold
  • 50 g kokos
  • vaniljepulver og kanel

Fremgangsmåde:

Vask linserne og kog dem i 6 min.  De behøver ikke at få mere, da de skal have lang tid i oven. Tænd oven og skru op på 150 grader alm ovn.  Hæld vandet fra linserne og bland dem efterfølgende med sukrin gold samt lidt vaniljepulver og stødt kanel. Fordel dem på en bageplade foret med bagepapir og giv dem 15 minutter i ovnen. Tilsæt de hakkede mandler og giv det hele 45 min i ovnen (rør rundt halvvejs). Tilsæt kokos og giv din mysli de sidste 15 minutter.

Dette indlæg indeholder affiliate links fra LCHF butikken, der giver os kommission, hvis du køber noget den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og kan stå inde for.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s