AQVIA danskvandsmaskine – produktanmeldelse og give away

EDIT den 18/12 13 kl 21.11: Så har vi fundet en ny og tilfældig vinder via random.org. Det blev Inge-Lise Rasmussen. Hvis du sender os din adresse på rav.kathe@gmail.com, skal vi nok sørge for, at der bliver en AQVIA sendt afsted til dig. Du skal også lige skrive, hvilken model, du gerne vil have. Rigtig glædelig jul fra os på Ravfood 🙂

EDIT den 8/12 13 kl 20.26: Vi har fundet vinderen af en AQVIA via random.org. Det blev Susanne Brintlev. Vi håber, du bliver glad for den 🙂

Vi har været så utrolige heldige at få denne smukke AQVIA Exclusive danskvands maskine ind ad døren til afprøvning og efterfølgende give away. Forventningerne var blandede. Min seneste (og eneste) erfaring med sodavandsmaskiner er fra dengang, hvor Sodastream lige var opfundet. Vi havde en i mit barndomshjem for ca 40 år siden (eller noget i den stil). Det var noget med en masse små glasflasker (som var umulige at få rene) og noget ekstrakt, der mildest talt ikke smagte specielt godt. Og brus var der ikke meget af. Til gengæld havde jeg på forhånd læst en masse om maskinen fra AQVIA, der har vundet Bedst i Test hos blandt andet Politiken og Familie Journalen.

AQVIA give away

Maskinen, som vi har fået, er Exclusive modellen i rustfrit stål. Den er en hel del pænere end den gamle model fra Sodastream – og passer med sit stilrene udseende ganske pænt ind i mit køkken (som altså ikke er så stilrent endda). Den kommer med 2 pæne flasker på 1 liter med låg, som man nemt kan have stående i køleskabet. Maskinen er virkelig enkel at bruge og vandt da også de forskellige tests, fordi den er superlet at anvende og giver store bobler med god smag. Man skal bare holde en lille knap nede i 3-4 sekunder – og vupti, så har man en danskvand med et godt og kraftigt brus. Og det er vel det primære – for ingen har lydt til en doven sodavand. Hvis man ønsker blidere brus, skal man bare nøjes med at holde knappen nede i 2 sekunder. Meget enkelt.

Vi fik en tilbehørs pakke med, som indeholdt en ekstra kulsyrepatron og 3 forskellige cidere lavet på ren frugtekstrakt. De smager ganske dejligt – men er jo med en del sukker (så dem gemmer vi til særlige lejligheder). Desuden var der 3 forskellige essenser (citron/lime,fersken og pære) , som alle er uden sukker. Når man tilsætter dem til sit danskvand, giver det en let smag uden kalorier. Bruger man essenserne, vil 1 liter danskvand koste 1,95 kr. Udover prisen, er det ret smart, at man ikke skal have besværet med at slæbe sodavand hjem – og så er det super miljøvenligt :-). Der findes også forskellige ekstrakter uden sukker – men dem har vi endnu til gode at prøve.

AQVIA give awayGive away:

Vi har fået lov til at forære en AQVIA danskvandsmaskine til en værdi af 1190 kr til en af vores læsere. Hvis du gerne vil vinde en, skal du kigge her og beslutte dig for, hvilken model det skal være. Skriv i kommentarfeltet på vores FB side, hvilken model du kunne tænke dig. Vi er ikke i tvivl – vores AQVIA har fået sin faste plads i køkkenet (og det selvom undertegnede ikke er stor fan af køkkenmaskiner) 🙂

Vi finder en vinder søndag den 8/12 2013 kl 20.00

OBS lodtrækningen finder denne gang sted på vores FB side.

AQVIA danskvandsmaskinen er sponsoreret af AQVIA. Vi står 100 % inde for det, som vi har skrevet i anmeldelsen.

Dette indlæg indeholder affiliate links, der giver os kommission, hvis du køber noget i den pågældende webshop. Vi linker altid kun til produkter, som vi selv har brugt og og kan stå inde for.

12 thoughts on “AQVIA danskvandsmaskine – produktanmeldelse og give away

  1. Zina Laura Bosse siger:

    Jeg har i flere år ønsket mig en AQVIA Exclusive Crème, men som studerende kniber det med at få råd til den.. Så ville være den perfekte julegave..

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s