Give away: 10 ugers medlemskab til MADLOG.dk

EDIT 8/9 kl 20.05: Efter mange overvejelser har vi nu valgt vores tre vindere af et gavekort til et 10 ugers medlemskab på madlog.dk. Tak for alle jeres kommentarer. Det var virkelig svært at vælge og vi ville så gerne have haft 19 gavekort, så I alle kunne have fået det lille “spark”.  Vi håber, at I måske alligevel finder vej til Madlog (det koster kun 99 kr/ 10 uger). Her får I vindernes kommentarer:

 1. ANNE BETH skriver: Jeg skal på en rejse fra 140 til noget der ligner 72 kilo – i al fald vil jeg gerne under 100 kg. Så jeg er meget imponeret af din historie – god inspiration. Jeg er 56 og føler ligesom det er sidste udkald, hvis jeg skal nå at få en rigtig god aktiv 3. alder. Madlog vil måske være noget for mig – vil i al fald gerne prøve det af.
 2. ANETTE WENDELBOE skriver: Jeg har en søn på 18, der for to år siden fik diagnosen Aspergers Syndrom. Han vejer 125 kg, er motiveret for at tabe sig, men mangler et værktøj. Jeg har ikke hørt om madlog før, men det lyder fantastisk – især til en, der er meget glad for elektronik. Jeg håber, at det er ok at deltage i lodtræningen på en andens vegne.
 3. LENE skriver: Jeg er så klar på at give den en skalle. Jeg fik for ca 6 år siden en gastric bypass og tabte mig ca 35 kg. De er desværre godt igang med at sætte sig fast igen, da jeg ikke var helt klar til vægttab rent mentalt dengang. Jeg har taget de 20 kg på igen, og det ærgrer mig bare så meget. Som jeg har det nu, kan jeg spise både sukker og fedt uden at blive dårlig. Mine portioner er også vokset stødt, så de sidste par år har jeg kunne spise lige så meget som før. Jeg kæmper hver dag en stor kamp, men falder ret ofte i, da jeg virkelig har brug for støtte og vejledning til et varigt vægttab. Det var en operation ikke for mig og jeg vil aldrig anbefale det til nogen. Derfor håber jeg meget at komme i betragtning i udvælgelsen. 

Endelig er vi tilbage fra 10 dages ferie i Zadar med masser af mad og dejlig hvidvin. Når jeg skriver endelig, er det fordi, ferien også betød alt for mange kulhydrater. Dejlige risotto´er med havets herligheder, lækre italienske pizza slices, når det skulle gå stærkt – osv osv. Jeg elsker det, men må også erkende, at jeg ikke længere har det godt med disse kulhydrat cravings. Jeg får oppustet mave, lidt ondt og vægten går kun en vej – og det er opad. Derfor skal der hurtigt vendes om og tilbage til min sunde low carb levevis. Det var svært for mig dengang, hvor min vægt svingede voldsomt – men nu går det heldigvis uden problemer, for jeg ved, at jeg har det mange gange bedre med denne kost (og min træning).

Kathe´s kur

En hjælp, jeg stadig ikke ønsker at være foruden er mit medlemskab på MADLOG. Sitet er et online værktøj, der giver dig det fulde overblik over din kost og motion. Deres unikke kalorieprofil indstiller sig præcis til dig.  MADLOG er det perfekte værktøj til at analysere og holde styr på tallene bag kosten. Jeg har været medlem siden oktober 2009, hvor jeg startede min livstilsændring, der gav mig et vægttab på knap 50 kg. I lange perioder logger jeg ikke min mad, men bruger udelukkende deres store database over madvarer, hvis jeg lige skal tjekke næringsindholdet på noget mad. I perioder, hvor jeg gerne vil tabe nogle kilo, logger jeg al min mad og kan således holde øje med kalorieindtag og fordelingen af proteiner/ kulhydrater/ fedtstoffer i maden.

madlog.dk-logo-000000F7F85185EC9B2914DD9E968A6E04BEBF

MADLOG vil gerne forære 3 af Rav Food´s læsere et 10 ugers medlemskab. I vil på denne måde kunne afprøve konceptet og se, om det kan give jer lige så meget, som det har givet mig., Har I lyst til at fortsætte, koster det kun 99 kr/ 10 uger. Jeg synes, det er virkelig billigt og man får meget for pengene. Der er iøvrigt en kæmpe opskriftdatabase, da brugerne selv uploader deres opskrifter på sitet.

Hvis du gerne vil vinde et 10 ugers medlemskab, skal du blot lægge en kommentar om, hvorfor du kunne tænke dig, at afprøve MADLOG. Vi vil denne gang selv vælge, hvem der skal vinde og annoncerer resultatet den 08/9 2013 kl 20.00.

PS Hvis nogen gerne vil vide, hvorfor alle de gode slanketips, vi får smidt i hovedet, ikke altid virker – så kig over til Sheila.

19 thoughts on “Give away: 10 ugers medlemskab til MADLOG.dk

 1. Trine Bartholomæussen Stevn siger:

  Jeg har godt styr på træningen, men vægten står stille, fordi jeg simpelthen får spist for meget. Jeg går lige nu rundt og er rigtig ked af min vægt, så derfor ville jeg virkelig gerne have adgang til madlog, så jeg kan få styr på kosten.
  Kh Trine

  Like

 2. Line Fredsted siger:

  Jeg har for nylig tabt næsten 20 kg, og føler at jeg er gået lidt i stå. Jeg mangler stadig omkring 10-12kg til min ønske vægt på 55 kg.Det skal lige siges at jeg er en pige på 25 og 164 høj.. Kunne bare godt bruge en kick starter til det sidste fedt 🙂

  Like

 3. Lene siger:

  Jeg er så klar på at give den en skalle. Jeg fik for ca 6 år siden en gastric bypass og tabte mig ca 35 kg. De er desværre godt igang med at sætte sig fast igen, da jeg ikke var helt klar til vægttab rent mentalt dengang. Jeg har taget de 20 kg på igen, og det ærgrer mig bare så meget. Som jeg har det nu, kan jeg spise både sukker og fedt uden at blive dårlig. Mine portioner er også vokset stødt, så de sidste par år har jeg kunne spise lige så meget som før. Jeg kæmper hver dag en stor kamp, men falder ret ofte i, da jeg virkelig har brug for støtte og vejledning til et varigt vægttab. Det var en operation ikke for mig og jeg vil aldrig anbefale det til nogen. Derfor håber jeg meget at komme i betragtning i udvælgelsen.

  Like

 4. Sidsel siger:

  Jeg har tabt mig en del før, men der har sneget sig nogle kg på igen. Så jeg vil gerne vinde, ikke mindst fordi jeg er tilmeldt berlin marathon i slutningen af måneden og det er så meget nemmere, hvis jeg vejer mindre!

  Like

 5. Sidsel siger:

  Har tabt mig en del før, men der er sneget sig nogle kg på igen og det kunne være rart, at se hvor de lige kommer fra. Ikke mindst fordi jeg er tilmeldt Berlin marathon om under en måned og det er så meget nemmere at komme igennem, jo mindre jeg vejer.
  Så jeg vil rigtig gerne vinde!

  Like

 6. Heidi Pristed siger:

  Synes det lyder helt utroligt med alle de succeshistorier fra Madlog – man burde virkelig give det et forsøg…Men at tage skridtet – pyha, så er man jo nødt til at se realiteterne i øjnene og det kan være svært! Men vinder man et gratis 10-ugers medlemsskab, ja, så er der ingen undskyldninger længere.
  Jeg krydser fingre for at jeg måske via dette kan få skubbet ud over kanten og komme i gang!

  Like

 7. SOP siger:

  Synes det er en rigtig god ide som give away, og jeg ville juble hvis jeg blev den heldige vinder.
  Jeg er netop(igår) hjemvendt til lille Danmark efter et halvt år i udlandet, hvor kiloene desværre har sneget sig langsomt på. Nu er sagen den at de jo gerne skulle af igen og at min kost skal vendes til en sund, nærende og vigtig del af mit liv.
  Desuden har jeg fødselsdag på annonceringsdagen, så det ville være som at få en virkelig fed fødselsdagsgave at vinde denne mulighed.

  Like

 8. Anette Wendelboe siger:

  Jeg har en søn på 18, der for to år siden fik diagnosen Aspergers Syndrom. Han vejer 125 kg, er motiveret for at tabe sig, men mangler et værktøj. Jeg har ikke hørt om madlog før, men det lyder fantastisk – især til en, der er meget glad for elektronik. Jeg håber, at det er ok at deltage i lodtræningen på en andens vegne.

  Like

 9. Susan N siger:

  ihhh ville elske at vinde sådan et prøveabonnement til Madlog.dk, kender flere der bruger det flittigt, men har simpelthen ikke nået så langt endnu, selvom det ville være meget kærkomment her efter jeg lige er blevet friet til af min dejlige kæreste og jo gerne vil se helt fantastisk ud til vores store dag ❤

  Like

 10. Mette siger:

  Jeg har tidligere anvendt madlog, som er et godt redskab til at holde styr på præcis hvor det går galt med maden.
  Jeg vil gerne vinde et medlemskab så jeg kan komme af med de sidste kg der er tilbage og som desværre sidder godt fast.

  Like

 11. Anna siger:

  Hej!
  Jeg har et par veninder, der i øjeblikket bruger Madlog.dk., og de er ret begejstrede for det. Kiloene begynder så småt at rasle nedad, men hvad vigtigst er, at de har fået et større kendskab til, hvad maden indeholder – og således have skabt incitament for at holde den gode stil fremover. Af den grund kunne jeg godt tænke mig at vinde din konkurrence 🙂

  Vh. Anna

  Like

 12. Nadine siger:

  Jeg er også enig i, at det er et fantastisk redskab, hvilket også har hjulpet mig utrolig meget. Mit medlemskab udløber til november, så det ville være fantastisk at kunne få det forlænget, så jeg kan tabe mig endnu mere. Tiltrods for, at jeg selv laver kostvejledning anbefaler jeg madlog til de klienter, som kunne have brug af det. Mange hilsner Nadine

  Like

 13. annette siger:

  hej Kathe, jeg vil rigtig gerne vinde 10 ugers medlemsskab af MADLOG, da jeg ønsker at tabe mig. Kan nemlig ikke rigtig forstå, hvorfor jeg har så svært ved at tabe mig. Via MADLOG vil jeg på en nem måde kunne se nøjagtig, hvor meget jeg spiser. Venlig hilsen Annette

  Like

 14. frk. sveske siger:

  Hej Kathe,
  Jeg vil meget gerne bruge madlog til at holde styr på min fordeling af makronutrienter, da fedttabet fortsat trænger til at blive speedet op og jeg overvejer at eksperimentere med 5:2, hvor der også lige skal holdes øje med kalorier på fastedagene.
  Jeg krydser fingrer.
  KH
  – frk. sveske

  Like

 15. Simone siger:

  Velkommen tilbage fra ferie 🙂 Jeg vil rigtig gerne vinde det medlemsskab, så jeg kan få sat ordentligt igang med mit vægttab, og finde ud af hvor meget jeg reelt spiser, det tror jeg er meget interessant! Mine fingre er krydsede for at jeg er den heldige.

  Like

 16. veninde siger:

  Hej Kathe, velkommen tilbage fra ferie. Kan kun medgive dig, at madlog er et pragtfuldt værktøj. Til de øvrige læsere af jeres blog, kan jeg oplyse, at jeg også har tabt nærved 50 kg via dette site. – Jeg er allerede medlem af madlog… så behøver ikke at indgå i lodtrækningspuljen.

  Like

 17. Therese siger:

  Hej 🙂
  Tak for indpiration, motivation og godt humør!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Madlog, da jeg i en travl hverdag har brug for et simpelt værktøj som kan hjælpe mig holde styr på mit kalorie/næringsindtag. Det er svært for mig at bevare overblikket over mængden af kulhydrater – kontra protein og fedt – når det hele går lidt stærkt.
  Mvh, Therese

  Like

 18. Anne Beth siger:

  Jeg skal på en rejse fra 140 til noget der ligner 72 kilo – i al fald vil jeg gerne under 100 kg. Så jeg er meget imponeret af din historie – god inspiration. Jeg er 56 og føler ligesom det er sidste udkald, hvis jeg skal nå at få en rigtig god aktiv 3. alder. Madlog vil måske være noget for mig – vil i al fald gerne prøve det af.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s