Mirakelsvampe – anmeldelse og give away

Forleden lagde jeg denne status op på min Facebook:

Det her er den vildeste service, jeg nogensinde har oplevet i forbindelse med en nethandel. Jeg bestiller en større omgang af mine yndlings mirakel/melaminsvampe mm på nettet kl 17 IDAG og betaler med MobilePay. Kl 18 ringer den unge mand fra firmaet og spørger, om jeg er hjemme i aften. “Ja”, svarer jeg. “Så har du dine svampe + lidt ekstra vareprøver om ½ time. Vi har lige en fragtmand, der skal ind til byen alligevel”. Det kan man da kalde for hurtig levering 🙂

IMG_1943

Dette indlæg om mirakelsvampe er IKKE sponsoreret. Det er udelukkende udtryk for min egen begejstring for disse små og meget billige svampe, som er lavet af melamin og koster under 2 kr/ stk. Jeg bruger dem i stedet for almindelige skuresvampe – og  bonus er, at de fjerner næsten alt uden problemer. Fastbrændte madrester, tuschstreger og andet genstridigt skidt.  Svampene virker ved ligesom at slibe skidtet væk. De slides rimelig hurtigt op ved brug, skrumper ind og forsvinder

Idag rensede jeg med en svamp + rent vand (og intet andet)  bordpladen til vores grill, som har stået ude hele vinteren. Jeg håber, at du kan forskellen på før og efter. Til ære for indlægget her, brugte jeg også lige en svamp på terrassens gelænder, der har en del algebelægninger efter vinteren. Det var lige så effektivt, men kan dog ikke anbefales, da træet river svampen i stykker.

Svampene har jeg købt hos Mirakelsvampe.dk og manden, der stod for den lynhurtige levering er Daniel.  Han vil gerne sponsorere 10 x 20 stk mirakelsvampe, altså 200 svampe fordelt til 10 personer. Mirakelsvampe.dk sælger nemlig 4 forskellige slags svampe, som hver person så modtager 5 stk af hver (20 svampe pr. person). Det eneste, som Daniel ønsker til gengæld er, at vinderne anmelder svampene på  Trustpilot, når de har prøvet dem.

PS Deres mikrofiberklude, som ses på øverste billede er også super gode. De er kraftigere end de gængse mikrofiberklude og koster under 4 kr/ stk.

IMG_1959

Her er, hvad Mirakelsvampe.dk skriver om svampene: Svampen bruges kun med vand og der skal IKKE bruges nogen former for rengøringsmidler

Brugsvejledning: Mirakelsvampen anvendes let fugtet med vand, det er den hvide del af svampen som er melamin siden med de gode egenskaber, på den blå/hvide svamp kan den blå side af svampen bruges til at tørre efter med. Du fugter altså blot melaminsvampen med lidt vand, og gnider på den ønskede overflade. Der skal ikke trykkes hårdt, for at rengøre og fjerne genstridige pletter. Men du skal passe på, svampen kan fjerne mere end blot det man ønsker. Test eventuelt svampens effekt på et ugenert sted. Melaminsvampen skylles i rent vand og det snavsede vand kan nemt trykkes (ikke vride) ud af melaminsvampen, da materialet svampen er lavet af (melamin) er meget porøst.

Anvendelse i boligen: Uanset hvilken af vores svampe du anvender er de perfekte til alle glatte overflader som f.eks bordplader, køleskab, gulve, døre, vindueskarme, badeværelse/toilet, håndvask, spabad, fodpaner, skabslåger, plastdele, plastlister og glat pvc generelt.

Andre anvendelsesområder: Bilglas og interiør (ikke lakerede overflader), motorcykel, autocamper, båd, campingvogn mv. Svampen kan bruges gentagne gange, og ved brug slides svampen rimeligt hurtigt op, hvorefter den til sidst skrumper ind og forsvinder og kan smides ud.

Individuel produkt forklaring til de 4 forskellige svampe:

 1. Den helt hvide svamp bruges til alle glatte overflader i bil, bolig osv men den er rimelig porøs, da den ikke har nogen limning i midten, som de andre slags. Denne svamp var den første vi producerede og distribuerede i Danmark og stadigvæk den bedst sælgende svamp.
 2. Den blå/hvide svamp kan det samme som den hvide, dog er den lidt stærkere da den har 1 limning i midten. Den blå side bruges til normal rengøring/aftørring efter man har brugt den hvide side, eller til generel rengøring/aftøring.
 3. Den blå/hvide sandwich svamp med blåt pu skum i midten er den stærkeste svamp, da den har 2 limninger i midten og kan bruges til stort set alle glatte overflader.
 4. Den hvide svamp med hård blå fiber på toppen er vores bud på en køkken/bad/toilet universal skuresvamp som dem man kender fra supermarkedet, bare meget bedre. Den hvide melamin side bruges til pletfjerning og det almindeligt snavsede. Den blå kraftige fiber nylon bruges til det fastsiddende eller kantede/skarpe som nemt kan ødeligge den hvide side af svampen.

Og nu til vores lille give away:

Hvis du har lyst til at vinde 20 stk mirakelsvampe, skal du lægge en kommentar ovre på Facebook (eller her, hvis du ikke har FB), hvor du skriver din mailadresse.

Vi udtrækker de 10 vindere på søndag den 19/4 kl 20.00.

Selve indlægget er IKKE sponsoreret, men Mirakelsvampe.dk har sponsoreret svampene til give away´en.

37 thoughts on “Mirakelsvampe – anmeldelse og give away

 1. Marianne Juhl siger:

  Super lækker præmie
  Dem vil jeg gerne stifte bekendtskab med
  Lækker blog med de mest fantastiske opskrifter – tak for inspiration

  Like

 2. spuurspot siger:

  Jeg elsker microfiber klude og har efterhånden også prøvet forskellige slags mirakelsvampe – dog uden det store held med disse. Derfor vil jeg da rigtig gerne prøve dem fra Mirakelsvampe.dk og vil selvfølgelig anmelde på trustpilot efterfølgende hvis jeg er en af de heldige. Jeg har meget jeg skal have rengjort i mit hjem efter 2 måneder hvor jeg har været “sat ud af spillet” pga. brækket ankel.
  Krydser fingre for at jeg er en af de heldige 🙂
  kh June
  jusp@hotmail.dk

  Like

   • spuurspot siger:

    Jeg er meget meget glad for de svampe jeg vandt her i gennem og har anmeldt dem. Jeg har endda bestilt flere svampe for nu indgår de i min daglige husholdning som fast inventar. Endda mine gamle døre i huset bliver fine.

    Like

 3. Signe siger:

  Hej, lyder som nogle effektive svampe:-) men er det ikke noget med at melamin indeholder kræftfremkaldende stoffer? F.eks. må man ikke komme varme eller sure madvarer i en Margrethe-skål, da den ellers afgiver disse stoffer. Ville nødig sprede dette stof i mit køkken ved slid af en svamp.
  PS. Tak for en rigtig god blog, hvor jeg tit søger inspiration:-)

  Like

 4. Dorthe Bille siger:

  De svampe lyder helt fantastiske. Dem skal jeg helt sikkert prøve (Dejligt at man ikke behøver deltage via FB)

  Like

 5. Marlene J siger:

  Sikke et spændende produkt, som jeg ikke tidligere har hørt om. Krydser fingre for, at jeg er en af de heldige vindere! 🙂

  Like

 6. Karoline siger:

  Jeg har ikke råd til lækre, dyre pander, ergo er rengøringen af mine pander en omstændig proces. Virkelig. Og skidtet bliver alligevel aldrig helt rent.. det her kunne være lækkert.

  Like

 7. Anne-Marie siger:

  Jeg bliver så glad, når jeg gerne må være med, selvom jeg ikke har FB.
  Ved du noget om, hvordan svampen påvirker miljøet? Det der opløses, siden svampen skrumper ind, efterlader det nogen micropartikler, der kan skade? Ellers lyder de jo virkelig som små mirakler.

  Kh.
  Anne-Marie

  Like

  • Kathe siger:

   Selvfølgelig er der også plads til folk uden FB.
   Jeg ved ikke noget om mirakelsvampe og miljøet – men du skåner jo miljøet en del ved ikke at anvende rengøringsmidler.
   Du kunne jo prøve at skrive til Daniel fra Mirakelsvampe.dk. Jeg er sikker på, at han gerne vil svare dig 🙂

   Kh Kathe

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s